LFC går ikke for M’Vila

Det påstår Ben Smith hos BBC. Utlånsspiller kalles tilbake? Tidligere juniorspiller hos Liverpool, Tom Ince, kan være på vei til Crystal Palace.

En kveld og et døgn for transfervinduet blåses av for denne gang er det fortsatt Yevhen Konoplyanka som er det heteste navnet for Liverpool FC. Administrerende direktør Ian Ayre er for øyeblikket i Ukraina for å prøve å få i stand en avtale for den 24-årige vingen innen fredag kl 24.00. Vi venter spent på nye oppdateringer utover kvelden.

Det er ting som tyder på at Konoplyanka kan bli det eneste betydelige kjøpet som Liverpool gjør i dette vinduet, skjønt ting kan skje fort selv på den siste dagen. Ben Smith hos BBC hevder i hvert fall rykter om at Liverpool vurderer midtbanespilleren Yann M’Vila, spilleren som er venn av Mamadou Sakho og overvar derbyet på Goodison i november, ikke stemmer.

Jack Robinson har blitt observert på Melwood de siste par dagene, noe som har fått vann på mølla. Hvorvidt det er noen som legger sammen to og to og får noe helt annet enn fire gjenstår og se, men en undrer seg om det er aktuelt å hente tilbake venstrebacken fra lån hos Blackpool.

Tom Ince, tidligere juniorslipper hos LFC, virker for øvrig å være på vei bort fra Blackpool og til å skrive under kontrakt med Crystal Palace ut denne sesongen.