LFC har trukket seg fra Remy-avtale

Liverpool Echo melder at Liverpool FC har trukket seg fra en avtale om signere Loic Remy etter at spilleren feilet legetesten.

Liverpool har i ellevte time trukket seg fra å signere Loic Remy. Ifølge Liverpool Echo skal årsaken være at spilleren ikke besto den medisinske testen.

Liverpool FC har ikke ønsket å kommentere hvorfor avtalen ikke blir sluttført, men det skal altså være problemer med legesjekken. Remy, som scoret 14 mål på lån for Newcastle forrige sesong, reiste til Boston i forrige uke for å slutte seg til Liverpools tropp på USA-turneen etter at Liverpool hadde imøtekommet spissens utkjøpsklausul på £8,5M.

Personlige betingelser var allerede avtalt, og franskmannen lå an til å overta spillertrøye nummer 7 etter Luis Suarez. 27-åringen gjennomførte den vanlige medisinske testen før han reiste til New York etter at klubben innvilget ham noen ekstra fridager.

Klubbkilder har opplyst at problemer med papirarbeidet var årsaken til at det drøyde med kunngjøringen av overgangen, men det virker nå som Liverpool ønsket en ny vurdering av det medisinske problemet. På bakgrunn av det rådet besluttet LFC at de ikke ville gjennomføre overgangen.

Ifølge Liverpool Echo er det ingen mulighet for at Liverpool vil prøve å gå tilbake for å få til en avtale for Remy senere. Rodgers vil nå se seg om etter et annet spissalternativ.