Liverpool FC City Bus

Liverpool FC City Bus er et nytt tilbud for fans som ønsker å reise fra Liverpool sentrum til Anfield med stil. Dette er en åpen buss, spesialdekorert med Liverpool-motiv.

Bussen går fra Albert Dock og Canada Boulevard, og på veien opp til Anfield passerer den kjente landemerker som Royal Liver Building og andre historiske steder. Du får også informasjon om mange av disse historiske stedene og historier om Liverpool FC med på veien av en egen guide på bussen.

Liverpool FC City Bus gir både turister og lokalbefolkning sjansen til en sightseeing i byen før man ender opp på Anfield, hvor man har mulighet til en omvisning på stadion, eller besøke supporterbutikken og klubbens museum.

Etter besøket på stadion kan man ta samme buss ned til byen igjen. Tur/retur-billettene koster £5 for voksne, £3 for barn og £15 for en familie (2 voksne og 3 barn). Billettene kan kjøpes samtidig som man bestiller stadionomvisning på nettet, eller fra turistinformasjonene i byen.

Bussene er i drift kun på lørdager og søndager, og går fra Albert Dock hver hele time fra klokken 10.00 på formiddagen til klokken 16.00 på ettermiddagen.