Liverpool fortsatt ikke enige med Barcelona

Liverpool har fortsatt ikke kommet til enighet med Barcelona om overgangen til Luis Suarez. Mye kan avhenge av om klubbene klarer å overtale Alexis Sanchez til å bli Liverpool-spiller.

Liverpools forsøk på å overtale Alexis Sanchez til å komme til Anfield kan føre til at Luis Suarez sin overgang til Barcelona ikke vil bli fullført før tidligst i neste uke, skriver The Guardian.

Spanske medier hevdet tidligere i kveld at klubbene hadde bli enige om en overgangssum som var lavere en utkjøpsklausulen. Det ble antydet summer rundt 79 millioner euro.

The Guardian skriver imidlertid at kilder i Liverpool-leiren nekter for at dette stemmer. Ian Ayre skal ha forlatt møtet med Barcelona på onsdag trygg på at katalanerne ville betale det Liverpool forlangte for Suarez. Liverpool insisterer på at ingenting er forandret sett fra deres ståsted. The Guardian skriver at det som forsinker Suarez-overgangen er forhandlingene rundt Sanchez. Chileneren skal foretrekke en overgang til Arsenal, men Barcelona ønsker at han skal gå til Liverpool for å få ned beløpet de må betale Anfield-klubben for Suarez.

Liverpool ønsker fortsatt å sikre seg Sanchez, og samtaler med spilleren og hans representanter vil sannsynligvis fortsette i neste uke. Suarez sin overgang til spansk fotball vil ikke bli gjennomført før situasjonen rundt Sanchez er avklart.