Liverpool kan se mot Shaqiri

Southampton synes ikke å være villig til å fire på kravet om £30M for Adam Lallana, mens Liverpool ikke vil høyne sitt bud på £25M, som kan medføre at man ser mot Xherdan Shaqiri hos Bayern.

Liverpool skal før helgen ha lagt inn et bud på £25M for Adam Lallana hos Southampton, og hvor man skal ha gjort det klart at dette ikke ville bli høynet og man ønsket en hurtig respons. Ifølge Tony Barrett i The Times er det fortsatt ikke mottatt noe svar fra Southampton, som synes fast bestemt på å prøve å få £30M for spilleren, om det så innebærer at man håper markedsprisen kan økes gjennom et godt VM for lagets kaptein.

Situasjonen kompliseres ved at Bournemouth skal ha 25 prosent av transferbeløpet og man ønsker å sitte igjen med mer enn £20M i Southampton.

Hvis Southampton forholder seg passive kan Liverpool begynne å arbeide aktivt med andre alternativer. The Times skriver at Xherdan Shaqiri er nestemann på listen. 22-åringen uttalte nylig at han ikke ønsket et år til i Bayern München som sist sesong, da han bare var på banen i 17 kamper. James Milner hos Manchester City kan også være en aktuell spiller.