Liverpool U18 - Manchester City U18 2-4

Liverpool U18 tapte 4-2 for Manchester City i en kamp på akademiet i Kirkby i dag. City rett og slett for sterke for de røde. Canos og Wilson med Liverpools mål. Førstnevnte måtte ut med lyskeskade.

Liverpools lag:
Firth; Whelan, Brewitt, Polgar, Hart; Ejaria, Phillips, Marsh; Wilson, Nicholas (Simmonds), Canos (Watts).
Ubenyttede reserver: Wheeler; Lewis, Sheron.

Manchester Citys lag:
Haug, Tattum, Oseni, Adarabioyo, Humphreys, Holland (Wood 78), Nemane, Kongolo, Dilrosun (Garcia 78), Celina, Buckley (Faour 69)
Ubenyttede reserver: McCulloch, Oliver

Liverpool spiller med en diamant på midtbanen. Canos og Wilson spiller på topp, med Nicholas i 10-er rollen.

12.min: 0-1 Svære Tosin Adarabioyo header i mål etter en corner.

17.min: 1-1 Sergi Canos utligner med en god avslutning. Meget bra forarbeid av Sam Hart.

30.min: 1-2 Kontring, og Isaac Buckley gir City føringen igjen.

Sergi Canos har vært Liverpools bestemann i første omgang, med sine intelligente løp og oppofrende innsats, men han sliter tydeligvis med en lyskeskade.

En ganske jevn omgang, der Hart, Canos og Phillips har imponert mest av hjemmelagets spillere.

Noe overraskende er Canos fortsatt på banen.

Canos blir liggende nede igjen etter et forsøk på en spurt, og blir tatt av banen for behandling.

52.min: 1-3 Bersant Celina med en flott scoring mens Liverpool bare har ti mann på banen.

Jack Watts kommer inn. Canos må kaste inn håndkledet.

62.min: 1-4 Citys svære kaptein Tosin Adarabioyo scorer sitt andre mål. Liverpool har ikke spilt dårlig, men City spiller svært bra.

78.min: 2-4 Harry Wilson reduserer etter innlegg fra Sam Hart.

Liverpool gjør et bytte. Simmonds inn for Nicholas.

Manchester City ble rett og slett ett nummer for store for Liverpool i denne kampen, og vant fortjent. Liverpools bestemann i første omgang, Sergi Canos, måtte ut tidlig i annen omgang med en lyskeskade. I tillegg til Canos spilte Sam Hart en god kamp, og sidebacken sto for målgivende pasninger til begge Liverpools mål.