Liverpool U18 - Shrewsbury U18 2-0

Yan Dhanda var en av målscorerne da Liverpool U18 åpnet preseason med å vinne 2-0 mot Shrewsbury U18 på The Academy i Kirkby.

U18-trener Neil Critchley benyttet to ulike ellevere i hver omgang. De røde sto for en imponerende forestilling i varme spilleforhold. Yan Dhanda og en prøvespiller tegnet seg på scoringslista. Begge målene kom før pause.

Yan Dhanda ble hentet til Liverpool fra West Bromwich i fjor sommer. Midtbanespilleren er en britisk født indisk spiller med aldersbestemte landskamper for England. Han er fortsatt ung nok til å spille for Liverpool U16, men debuterte for U18 mot Tottenham i mars.

- Vi spilte en kamp på 80 minutter, så det ga meg muligheten til å bruke to ulike lag, uttaler Critchley til Liverpoolfc.com.

- Vi introduserte noen av ungguttene på U18 og brukte noen prøvespillere. Det var fint å få se alle i aksjon. Det var bra for spillerne å få spilletid.

På fredag setter spillerne ved akademiet kursen for Nederland. Et U19-lag og et U17-lag skal spille to kamper mot Club Brügge og Schalke 04 i løpet av utenlandsoppholdet på to uker.