Liverpool U18 - Tottenham U18 0-1

Liverpool U18 tapte 1-0 for Tottenham på akademiet i Kirkby i dag. Lagets tredje strake tap i serien.

Liverpools lag: Wheeler, Randall, Hart, Cleary, Brewitt, Burke, O’Hanlon (Roberts 49), Virtue (Griffin 79), Ojo, Dhanda (Waldron 64), Kent.
Ubenyttet reserve: George.

Tottenhams lag: Priestley, Walker-Peters, Vincent-Young, Lesniak, Maghoma, Carter-Vickers, Goddard (Daly 82), Walkes, Akindayini, Ross (Harrison 46), Pritchard (Campbell-Young 67).
Ubenyttede reserver: Georgiou, Whiteman.

Neil Critchley har gjort fem endringer på laget i forhold til mannskapet som startet i 2-1 tapet for Manchester City forrige helg.

Målvakten Owen Wheeler og vingen Yan Dhanda debuterer for Liverpool U18 i dag.

Nathan Bruke er tilbake etter prøvespill i Bolton.

Sterk vind i Kirkby i dag, som trolig vil påvirke spillet.

1.min: Liverpool tar avspark i solskinnet i Kirkby. Vinden er imidlertid så sterk at ballen nesten ruller vekk før avsparket tas.

1.min: Ojo kommer seg fri og legger inn fra høyre. Spurs må gi en corner.

2.min: Tottenham-målvakt Priestley klarer å fange den innoverskrudde corneren.

5.min: Ny Liverpool-corner, som blir headet like utenfor av Tom Brewitt. Stor sjanse!

7.min: Sam Hart med en stygg takling midt på banen. Heldig som ikke får gult kort.

8.min: Matty Virtue lager frispark like utenfor egen 16-meter. Får tilsnakk av dommeren.

10.min: Goddard skyter frisparket rett i muren.

11.min: O'Hanlon vinner ballen høyt i banen, avanserer noen meter og skyter like utenfor bortre stolpe.

16.min: Farlig Tottenham-innlegg fra venstre resulterer i corner fra høyre.

17.min: Young med nytt godt Spurs-innlegg fra venstre.

20.min: Liverpool lager frispark midt på egen banehalvdel.

22.min: Tottenham med et skudd fra distanse, som Wheeler kontrollerer utenfor.

23.min: Kent med et flott raid inn i feltet, men han har ingen røde med seg i angrepet.

27.min: Ojo felles 25 meter fra mål etter et kraftfullt løp.

28.min: O'Hanlon lykkes dårlig med frisparket.

28.min: Tottenham kontrer og skaffer seg et hjørnespark.

29.min: Sam Hart får seg en skikkelig trøkk når han skal klarere corneren. Dommeren lar spillet fortsette, og Spurs får lagt et farlig innlegg.

33.min: O'Hanlon med et skudd fra 15 meters hold, rett i klypene på Spurs-keeper Priestly.

36.min: Ryan Kent slår et frispark fra venstre, som Spurs klarerer til corner.

37.min: Hart med et lavt og godt innlegg fra venstre, men Ojo får ikke til noen skikkelig avslutning.

40.min: Young skaffer Tottenham en corner.

41.min: Cleary med en meget god takling, får stoppet et godt Spurs-angrep i siste øyeblikk.

45.min: Bra spill av Liverpool. Kent avslutter, men Priestley redder. Kent blåses uansett av for offside.

Det har vært en jevnspilt og relativt sjansefattig førsteomgang i Kirkby. Begge lag har hatt noen halvsjanser. Liverpools muligheter har kanskje vært litt større en Spurs sine. Nærmest var nok Tom Brewitt da han headet utenfor på en god corner etter bare fem minutters spill.

46.min: Tottenham gjør et bytte. Harrison kommer inn for Ross.

46.min: Pritchard med en lobb like over Liverpools mål.

48.min: Alex O'Hanlon er nede med en skade, og må ha behandling.

49.min: O'Hanlon må forlate banen. Venstreback David Roberts kommer inn.

57.min: 0-1 PRITCHARD. Kyle Walker-Peters kommer fri på Liverpools venstreside, og slår et godt innlegg. Joe Pritchard dukker opp på bakre stolpe og setter ballen i mål fra kloss hold.

59.min: Innbytter Roberts må gi en corner.

60.min: Ny corner for gjestene.

60.min: Virtue header corneren over eget mål. En tredje corner for Spurs. Denne slås bak mål.

63.min: Virtue får gult kort for en felling midt på egen banehalvdel.

64.min: 15 år gamle Yan Dhanda byttes ut. Dharius Waldron kommer inn.

67.min: Campbell-Young erstatter målscorer Pritchard for gjestene.

72.min: Ojo kommer seg inn i Tottenham-feltet, men den lave avslutningen blir alt for svak.

73.min: Walker-Peters setter fart på Tottenhams høyreflanke igjen, og skyter ballen inn i feltet. Ballen går via et Liverpool-bein til corner. Hjørnesparket heades utenfor.

75.min: Liverpool med et godt forsøk på å spille seg gjennom Spurs-forsvaret, men den siste pasningen er ikke presis nok.

77.min: Ojo med et godt innlegg fra venstre som Spurs-forsvaret får klarert.

79.min: Matty Virtue ut, Liam Griffin inn.

81.min: Bruke avslutter et godt Liverpool-angrep med å skyte langt utenfor.

82.min: Daly inn for Goddard for Spurs.

84.min: Liverpool presser på for en utligning, men et langt angrep blir resultatløst.

90+1.min: Priestley med en meget god redning på et godt skudd fra Connor Randall. Spurs-keeperen slår ballen til hjørnespark. Liverpools beste mulighet etter pause.

90+2.min: Liam Griffin felles stygt midt på banen, og Walkes får gult kort. Griffin har store smerter i foten.

90+5.min: Griffin må forlate banen med en tilsynelatende alvorlig legg/ankelskade. Liverpool må avslutte kampen med ti mann. Griffin kjøres bort på båre.

90+7.min: Cleary avanserer fremover på kanten, men linjemannen vinker for at ballen har vært over sidelinja. Avgjørelsen virker feil, og og Cleary protesterer.

Liverpool slet med å komme seg ut av forsvar i motvinden etter pause, og ble veldig baktunge. Tottenham-backen Kyle Walker-Peters skapte stadig trøbbel for venstresiden til vertene, og det var et innlegg fra ham som resulterte i kampens eneste mål, satt i mål fra kloss hold av Joe Pritchard. Connor Randall var nær ved å utligne på Liverpools eneste gode avslutning etter pause, rett etter at kampuret hadde passert 90 minutter. Spurs-keeper Priestley gjorde imidlertid en svært god redning, når han fikk slått skuddet til corner. En ekstra malurt i begeret for Liverpool var det at innbytter Liam Griffin pådro seg en alvorlig legg/ankel-skade på overtid, og måtte kjøres i garderoben på båre.