Liverpool U18 - West Bromwich U18 4-2

Liverpool U18 vant i dag 4-2 over West Bromwich Albion hjemme på akademiet i Kirkby. Ryan Kent (bildet) med to scoringer. Sergi Canos og Alex O'Hanlon med de to andre Liverpool-målene.

Liverpools lag: Firth, Waldron, Hart, Maguire, Cleary, Chirivella, Canos (Wilson 73), O'Hanlon (Virtue 87), Sinclair (Trickett-Smith 71), Ojo, Kent.
Ubenyttet reserve: Crump.

Dave Roberts og Tom Brewitt er ute med skader. Harry Wilson er tilbake etter et skadeopphold, og begynner på innbytterbenken.

West Bromwich sitt lag: Palmer, Jones, Smart, Gregory (Ezewelle 46), Donnellan, Gannon, Ward, Cleet (Barrow 55), Wedderburn, Leko, Wright (Miller 70)
Ubenyttede reserver: Ross, Campbell

1.omgang

9.min: Andy Firth gjør en meget god og modig redning når West Bromwich spiller seg gjennom Liverpool-forsvaret.

17.min: Sergi Canos forsøker å drible seg gjennom WBA-forsvaret, men keeper fanger til slutt ballen.

21.min: Sam Hart gjør en takling i siste liten, når en WBA-angriper løper gjennom vertenes forsvar. Rett etterpå gjør Firth en redning på en heading, etter innlegg fra venstre.

22.min: 1-0 KENT. Liverpool med en rask kontring etter gjestenes store sjanser. Jerome Sinclair går på et fantastisk raid, og Ryan Kent får en enkel oppgave med å sette ballen i mål via undersiden av tverrliggeren.

26.min: Firth må gi corner på et hardt innlegg fra høyre.

26.min: God Liverpool-kontring ender med innkast, etter en klarering fra WBA.

29.min: Høyreback Waldron gjør en god jobb på et raid der han får lagt inn til Kent. Målscoreren skyter denne gang like utenfor. Stor sjanse.

29.min: Alex O'Hanlon med en avslutning som blir blokkert.

32.min: 1-1 LEKO. Daniel Cleary mister ballen ute ved hjørneflagget, og gjestene får satt opp Jonathan Leko foran mål. Spissen setter ballen lavt i mål.

39.min: West Bromwich kontrer etter en kort Liverpool-corner, og klarer å sette ballen i nettet. Linjemannen vinker imidlertid for offside.

40.min: Firth ligger nede en liten stund, etter at en WBA-spiller løper inn i keeperen i det han fanger ballen.

42.min: Sergi Canos felles like innenfor 16-meteren, og linjemannen vinker.

43.min: 2-1 CANOS. Sergi Canos tar selv straffesparket, og er sikker fra ellevemeteren. Keeper går feil vei.

Det var en forholdsvis hendelsesfattig start på denne kampen. Liverpool førte banespillet, men WBA var farlige på kontringer. Kampens første mål kom imidlertid på en kontring fra vertene. Jerome Sinclair gikk på et raid, og gjestene fikk ikke stoppet ham før ballen havnet hos Ryan Kent, som kunne sette ballen enkelt i mål. WBA utlignet etter en tabbe av Daniel Cleary ute ved hjørneflagget. I stedet for å slå ballen ut over sidelinja forsøkte han å holde på den. En WBA-spiller snappet ballen fra Liverpool-forsvareren, og gjestene fikk satt opp giftige Jonathan Leko, som scorer sikkert med et lavt skudd fra fem meters hold. Like før pause var Liverpool tilbake i føringen, etter at WBA laget et unødig straffespark ved å felle Sergi Canos på vei inn i feltet. Canos var selv sikker straffesparkeksekutør.

2.omgang:
 46.min: Gjestene har gjort et bytte i forsvarsrekka i pausen. Ezewelle inn for Gregory.

47.min: Sinclair er nær ved å komme seg gjennom WBA-forsvaret, men blir taklet i det han skal avslutte.

50.min: Kent må gi corner etter et godt oppbygd WBA-angrep.

53,min: Ojo med et godt innlegg fra venstre, men ingen røde i feltet når ballen.

55.min: WBA-bytte. Cleet ut. Barrow inn.

56.min: Canos skaffer Liverpool en corner. O'Hanlon legger corneren. WBA får klarert.

57. Strålende WBA-kontring. Ballen slås på tvers av feltet, og Andre Wright bommer på åpent mål på bakre stolpe. Helt utrolig at gjestene ikke klarte å utligne der!

58.min: Ryan Kent felles når han tar seg inn i feltet. Ny straffe til Liverpool.

59.min: 3-1 KENT. Ryan Kent tar selv straffesparket. Skyter lavt i høyre hjørne. Keeper går feil vei.

60.min: Liverpool går rett i angrep etter at WBA tar avspark. Jerome Sinclair kommer seg gjennom, men spissens skudd reddes av keeper. Ryan Kent var nok bedre plassert.

61.min: Leko skaffer WBA et frispark like utenfor 16-meteren til Liverpool.

62.min: Frisparket legges inn i feltet. Firth har ingen problemer med å fange den løse headingen som følger.

63.min: 4-1 O'HANLON. Sergi Canos finner Alex O'Hanlon inne i feltet. Han drar av en mann og setter ballen lavt i venstre hjørne med venstrebeinet.

68.min: Liverpool kombinerer seg flott inn i WBA-feltet, og Kent er ikke langt unna å få sitt hat-trick.

69.min: Firth holder komfortabelt et lavt skudd fra Barrow som går rett på Liverpools sisteskanse.

70.min: WBA-bytte. Ben Miller inn for Andre Wright.

71.min: Liverpool bytter også. Daniel Trickett-Smith inn for Jerome Sinclair.

73.min: Nytt Liverpool-bytte. Harry Wilson, som har stått over de siste tre kampene grunnet skade, kommer inn for Sergi Canos.

73.min: 4-2 WEDDERBURN. Rees Wedderburn tar seg inn i feltet, og skyter knallhardt i langhjørnet fra skrått hold. Flott avslutning som keeper Firth ikke har sjanse på.

75.min: WBA roper på straffe for hands. Dommeren blåser ikke.

78.min: Ojo får en smell i kneet, og må ha behandling.

84.min: Kent er nær ved å få sitt hat-trick, men keeper redder avslutningen fra skrå vinkel etter et kjapt frispark.

85.min: WBA kontrer. Firth redder.

87.min: Liverpool gjør sitt siste bytte. Virtue inn for O'Hanlon.

90.min: WBA roper igjen på straffespark, men dommeren blåser ikke denne gangen heller.

90+3.min: Leko tar seg inn i feltet og setter opp Grant. Det ender med corner for gjestene.

90+4.min: Pedro Chirivella ligger nede med skade, og må ha behandling.

WBA fikk en kjempesjanse til å utligne tolv minutter ut i annen omgang, men Andre Wright bommet på åpent mål fra bare et par meters hold ved bakre stolpe. Liverpool gikk rett i angrep, og fikk sitt andre straffespark i kampen. Det satte Ryan Kent sikkert i mål, og punkterte dermed kampen. Liverpool styrte det meste etter dette, og økte til 4-1 etter en flott prestasjon av Alex O'Hanlon. Gjestene ga aldri helt opp, og kom med en liten sluttspurt der Rees Wedderburn reduserte på et susende skudd. Liverpool hadde imidlertid god kontroll i sluttminuttene.