Liverpool U21 - Norwich U21 4-1

Liverpool U21 er tilbake på tabelltopp i U21 Premier League etter å ha slått Norwich 4-1 hjemme på Anfield. Kristoffer Peterson (2), Jordan Williams og Jack Dunn gjorde målene.

Liverpools lag: Fulton, Randall (Maguire 69), Smith, Paez, Jones (c), Rossiter, Peterson, Williams, Dunn, Brannagan (Baio 90), Teixeira (Lussey 62).
Reserver: Firth, Kent.

Liverpool ligger på tredjeplass på tabellen før kveldens kamp. De to lagene foran på tabellen har imidlertid spilt flere kamper enn de røde. Southampton på plassen foran er ferdigspilt for sesongen, mens Liverpool har tre kamper til gode på dem. Med poeng i kveld vil Liverpool passere Southampton på tabellen. Serieleder Fulham er tre poeng foran Liverpool, med to kamper mer spilt.

Trusselen virker faktisk større fra lagene som ligger like bak Liverpool på tabellen. Manchester City på fjerdeplass er bare poenget bak de røde, og har også en kamp mindre spilt enn Alex Inglethorpes mannskap, mens Chelsea på femteplass er tre poeng bak med to kamper mindre spilt enn Liverpool.

1.omgang
1.min: Norwich tar avspark. De gule og grønne spiller mot The Kop i første omgang. Fine spilleforhold på Anfield.

1.min: Lloyd Jones med sløvt forsvarsspill når han feller en Norwich-spiller ikke langt fra dødlinja. Frispark til Norwich i god posisjon.

2.min: Dårlig frispark av Norwich. Slås over alle inne i feltet, og over dødlinja på motsatt side.

3.min: Norwich med et nytt godt angrep, og Liverpool må gi en corner.

3.min: Corneren stusses på fremste stolpe, og Reece Hall-Johnson header like utenfor fra en posisjon på bakre stolpe. Kjempesjanse for gjestene.

5.min: Norwich-keeper Remi Matthews bokser ballen unna etter et innlegg fra venstre.

7.min: Peterson slår et hardt innlegg fra kloss hold. Norwich-keeper Matthews slår ballen ut i farlig område i feltet, og lærkula er nær ved å lande i beina på Brannagan.

14.min: Et strålende Liverpool-angrep avsluttes med at Brad Smith legger inn fra venstre, og Jack Dunn setter ballen utenfor fra kloss hold på fremste stolpe.

16.min: Kristoffer Peterson skyter ballen i tverrliggeren fra 7-8 meters hold, etter et nytt vakkert Liverpool-angrep. Kjempesjanse for svensken! Flott opprulling i forkant, der Brannagan er nest sist på ballen.

16.min: Ny mulighet til Liverpool, men Teixeira når ikke ballen som slås på tvers i feltet.

19.min: Jack Dunn er nær ved å fange opp et løst tilbakespill, men keeper Matthews når ballen først. Dunn får seg en smell i duellen, og halter.

23.min: 1-0 WILLIAMS. Jordan Williams mottar ballen fra Teixeira. Waliseren avanserer noen meter, og dundrer et knallhardt langskudd lavt nede i høyre hjørne. Vakker scoring!

24.min: Kristoffer Peterson lager frispark 25 meter fra Liverpools mål. Murphy dundrer ballen i Liverpool-muren.

27.min: En avslutning fra Murphy blir blokkert, og Liverpool får attpåtil utspill.

28.min: Mønsterangrep av Liverpool. Paez spiller Teixeira, som i sin tur spiller fri Jack Dunn. Sistnevnte klarer ikke å score alene med keeper. Matthews får en hånd på ballen, og Brad Smith dundrer returen på tvers av målgården. Der burde det ha stått 2-0!

30.min: Enorm sjanse til Norwich. Elliott Bennett slår et godt frispark inn i feltet. Keeper Ryan Fulton bommer fullstendig når han går ut for å ta ballen, og forsvarer Connor Randall setter ballen i egen stolpe. Heldigvis klarer ikke gjestene å sette returen i mål.

31.min: Norwich med et par farlige cornere.

35.min: Kristoffer Peterson kommer til dødlinja og slår et innlegg i stolperota. Passivt keeperspill av Norwich-keeper Matthews.

36.min: Herlig defensiv jobbing av Joao Carlos Teixeira, som har hatt en meget god førsteomgang.

40.min: Brad Smith med et herlig raid, men avslutningen er elendig.

42.min. Jack Dunn snapper ballen fra en Norwich-spiller, dribler av siste mann og skyter like utenfor alene med keeper. Dunn mislykkes dermed alene med keeper for andre gang i kampen.

45.min: Herlig takling av Paez på Morris inne i Liverpool-feltet.

45+1.min: Fulton gjør en god redning når Josh Murphy skyter hardt og lavt fra skrått hold. Returen får heldigvis ikke Norwich tak i.

45+2.min: Lloyd Jones må gi en corner. Fulton bokser unna.

Liverpool leder 1-0 til pause takket være et vidunderlig langskudd av Jordan Williams fra over 25 meters hold. Men ledelsen burde vært flere mål større. Jack Dunn har misbrukt to 100% sjanser alene med keeper, og Kristoffer Peterson har hatt to avslutninger i treverket. Den første, skuddet i tverrliggeren, burde han klart å sette i mål. Begge lag har vært svært angrepsvillige i første omgang, og Norwich har slett ikke vært ufarlige. Hall-Johnson headet utenfor i god posisjon tidlig i kampen, og Liverpool-forsvarer Connor Randall satte en ball i egen stolpe. I tillegg har gjestene hatt et par farlige skuddforsøk. Hos Liverpool har Joao Carlos Teixeira vært den beste spilleren de første 45 minuttene. Han har slått noen herlige stikkere og er hjernen bak Liverpools angrepsspill, samtidig som han jobber iherdig hjemover når det kreves.

2.omgang
46.min: Liverpool setter i gang annen omgang. De røde spiller nå mot The Kop.

49.min: Elliott Bennett skyter over fra god posisjon inne i feltet, etter et godt Norwich-angrep og innlegg fra venstre.

53.min: Teixeira er nær ved å spille fri Dunn igjen.

55.min: Dunn skaffer Liverpool et hjørnespark.

58.min: Norwich med et skudd utenfor fra skrått hold.

59.min: Norwich sin venstreback, Wyatt, kommer seg inn i feltet. Corner for gjestene.

61.min: Fulton gir corner på et innlegg fra nærmest død vinkel.

62.min: 1-1 MURPHY. Norwich utligner når Josh Murphy skyter et ufarlig skudd som forandrer retning i Liverpool-kaptein Lloyd Jones.

62.min: Liverpool-bytte. Lussey inn for Teixeira.

65.min: Fulton redder et forsøk fra Elliott.

68.min: Young inn for Bennett for Norwich.

69.min: Maguire inn for Randall for Liverpool.

70.min: Fulton fanger en corner enkelt.

72.min: Jack Dunn med et lavt langskudd. Norwich-keeper Matthews har ingen problemer med å redde skuddet.

74.min: Brannagan skaffer Liverpool en corner. Et par halvsjanser for de røde etter hjørnesparket, før Brannagan vinkes av for offside.

79.min: 2-1 DUNN. Kristoffer Peterson med et nydelig fremspill til Jack Dunn. Unge Dunn runder keeper og setter ballen i tomt mål.

80.min: 3-1 PETERSON. Jordan Rossiter med et nydelig fremspill til Peterson. Svensken tar ballen elegant ned i feltet og setter ballen i langhjørnet.

82.min: Innbytter Magurie felles av Norwich-innbytter Young. Frispark til Liverpool ute ved sidelinja.

83.min: 4-1 PETERSON. Jordan Lussey legger inn fra venstre, og Kristoffer Peterson plaserer ballen lavt i mål fra 10-11 meter.

84.min: Fulton gjør en god redning på en avslutning fra Murphy fra 18 meter.

84.min: Jack Dunn mislykkes igjen alene med Norwich sin keeper. Stor sjanse til 5-1.

86.min: Josh Murphy skyter like utenfor fra distanse. Brukbar avslutning av Norwich-spissen.

90.min: Baio inn for Brannagan for Liverpool.

90+1.min: Norwich gjør to bytter. Hall-Johnson and Owuah går ut. Fox og Hewitt inn.

90+3.min: Fulton er nede og holder en avslutning fra kloss hold.

Sluttrapoort:
Norwich åpnet annen omgang klart best, og utlignet da et langskudd fra Josh Murphy skiftet retning i Liverpool-kaptein Lloyd Jones og utmanøvrerte keeper Fulton. Etter dette jobbet Liverpool seg inn i kampen igjen, og mot slutten opplevde man ketchup-effekten da de røde gjorde tre mål på fire minutter. Svenske Kristoffer Peterson var involvert i alle tre målene. Han slo en strålende målgivende pasning til Jack Dunn ved den første, og scoret selv de to andre. Like etterpå var Jack Dunn alene med keeper for fjerde gang i kampen, men klarte ikke å sette ballen i mål. Man kan si at Dunn var ineffektiv i denne kampen, som scoret bare på et av fire forsøk alene med keeper.