Liverpool U21 slo Tottenham

Liverpool U21 møtte Tottenham på Langtree Park i kveld. Vi hadde en mann i St. Helens og oppdaterte kampen, da Liverpool vant 2-1 i en kamp med massevis av sjanser.

Alex Inglethorpe sine gutter har ikke fått noen drømmestart på årets sesong, og ligger som nummer ni av 12 lag på tabellen.

De røde har kun syv poeng på seks kamper, og møter i kveld Tottenham. Londonlaget har tatt ni poeng på sine seks første kamper.

Liverpool U21: Ward, Stewart, Maguire (Pelosi 62), Cleary (Brannagan 78), Jones, Rossiter, Wilson (Trickett-Smith 62), Williams, Sinclair, Kent, Smith.

Benk: Vigouroux, Randall.

Ut fra oppvarmingen ser det ut til at Liverpool vil spille i en 4-2-3-1-formasjon.

Tottenhams U21: Glover, McQueen, Ogilvie, Lesniak, ball, Carter-Vickers, Sonupe, Winks, Akindayini, Onamah, Miller.

Benk: Miles, Harrison, Pritchard og Azzaoui.

Vi kommer til å oppdatere denne saken med de viktigste hendelsene fra Langtree Park. Torbjørn Flatin er på plass i St. Helens, og vil komme med en spillervurdering etter kampen.

Avspark er kl. 20.00. Kampen er ikke TV-sendt på LFCTV.

1. omgang:
1. min: Kampen er i gang i St. Helens.

2. min: Sinclair treffer innsiden av stolpen etter fremspill av Cleary.

15. min: Liveprool klart best, og har hatt tre store sjanser. Bevegelige spillere i Kent og Wilson gir Spurs trøbbel. Det er bra tempo i kampen.

28. min: Kent scorer på frispark fra 18 meter - nede i hjørnet. En fortjent scoring for Liverpool og Kent, som har vært kampens beste spiller så langt.

32. min: Tottenham med en brukbar sjanse, men Miller setter ballen til side for mål. Like etter er Glover fint nede og redder Kent sitt innlegg som skifter retning.

35. min: Ward med en fantastisk redning for å hindre McQueen, og nytt stolpetreff av Liverpool - denne gang ved Wilson, etter å ha blitt spilt frem av Williams. Veldig lik på situasjonen i førsteomgangen.

40. min: 1-1, Miller. Tottenham scorer etter å ha sluppet litt lett til. Tottenham har ikke hatt mange sjanser, men når de først har kontret så har de kommet med mye folk. Miller fikk to muligheter fra 11 meter, og fikk pirket ballen ned i hjørnet.

Pauserapport fra Torbjørn Flatin:

Litt surt. Første halvtimen var veldig bra. En i stanga og Wilson bomma på nesten åpent mål etter en corner. Skudd fra Ryan Kent som ble redda oppunder tverrleggeren. Kent hadde også et godt skudd utenfor vinkelen etter 24 minutter. Kent gjorde alt selv for målet, gikk rett på mål og ble felt ved 16. meterstreken. Plutselig var det fem minutter der Tottenham utav det blå hadde to store sjanser. Et forsøk like utenfor og en veldig redning av Ward fra en som står på blank goal fra 11 meter, som Ward fikk redda med en hånd.

Liverpool har vært det klart beste laget, og hatt ballen mest. Offensivt veldig bra. Bevegelig sjanseskapende spill, men litt typisk at de slipper inn, for her hadde de absolutt fortjent å lede.

2. omgang:
45. min: Den andre omgangen er i gang.

51. min: Tottenham har hatt to store sjanser nå. Den ene i stolpen.

53. min: 2-1 Rossiter! Våkent og kjapt innkast av Smith til Kent. Han slår 45 ut til Rossiter som scorer kontant. Liverpool er tilbake i ledelsen.

62. min: Dobbelbytte. Pelosi inn for Maguire, mens Trickett-Smith kommer inn for Wilson. Tottenham var det beste laget frem til scoringen, men nå har Liverpool tatt over igjen.

78. min: Brannagan kommer inn for Cleary. Smith spiller nå venstreback mens Williams er midtstopper.

85. min: Tottenham har kommet til et par gode muligheter mot slutten.

90. min: Dommeren har lagt til tre minutter.

Sluttrapport: Første timen var en veldig god U21-kamp. I andreomgangen hadde Tottenham et lite trøkk de første 5-6 minuttene, og kom til en helt utrolig situasjon hvor Ward var på skikkelig bærtur og alle trodde det skulle bli mål, men Cleary fikk klarert knallhardt i egen stang (!). Etter scoringen var det Liverpool som førte i 10-15 minutter, slik som i førsteomgang og de røde spilte bra, men siste halvtimen dabba det av. Delvis på grunn av bytter, men også fordi spesielt Liverpool så ut til å ha blitt veldig slitne. Tottenham hadde ballen mye på slutten. Totalt sett en bra kamp, og veldig fortjent med tre poeng. Først og fremst er det de offensive spillerne som har vært beholdning.