Liverpool U21 - Wolves U21 4-0

Liverpool U21 vant i kveld 4-0 over Wolves på Anfield. Jack Dunn, Jordan Lussey, Jordan Rossiter og et selvmål sørget for en overbevisende seier.

Liverpools lag: Yusuf Mersin, Stephen Sama (Jordan Williams 46), Joe Maguire, Rafael Paez, Lloyd Jones, Jordan Rossiter, Jack Dunn, Jordan Lussey (Pedro Chirivella 73), Villyan Bijev (Jerome Sinclair 79), Cameron Brannagan, Kristoffer Peterson.
Reserver: Jakub Sokolik, Andy Firth.

1.min: Wolverhampton tar avspark.

1.min: Mersin må ut og klarerer et gjennomspill før halvminuttet er spilt. Våken opptreden av Liverpool-keeperen.

2.min: Liverpool med to cornere på rad. Paez nærmest med en heading på den første.

5.min: Brannagan med et avslutningsforsøk etter et flott langt gjennomspill av Paez. Avslutningen til Brannagan blir dessverre alt for løs.

9.min: Sama med et lavt skudd fra 14-15 meter skrått på mål som går utenfor.

12.min: Sama klarerer en Wolves-corner.

12.min: Wolves med en avslutning fra skrått hold som lander på nettaket.

20.min: Peterson med en avslutning fra god posisjon inne i feltet, men en Wolves-forsvarer kaster seg ned og blokkerer skuddet med kroppen.

21.min: Bijev med et innlegg som blir for høyt for Rossiter.

28.min: Lussey med et godt skudd som Wolves sin keeper må gi corner på, etter flott veggspill like utenfor 16-meteren. Kampens beste forsøk så langt.

44.min: 1-0 DUNN. Jack Dunn fører ball fremover, og dundrer til fra langt hold. Ballen fyker inn lavt i høyre hjørne. En flott scoring!

45.min: Ett minutt er lagt til i første omgang.

Jack Dunns flotte scoring like før pause var den store beholdningen i en sjansefattig førsteomgang. Gjestene åpnet kampen best, men Liverpool jobbet seg etter hvert inn i matchen uten å produsere særlig med sjanser. Et brukbart langskudd fra Jordan Lussey var den eneste andre ordentlige avslutningen i første omgang, bortsett fra Dunns vakre scoring fra 25 meters hold.

46.min: Jordan Williams får sin U21-debut, når han erstatter Stephen Sama.

48.min: 2-0 IORFA, SELVMÅL. Jordan Lussey finner Jack Dunn med en flott pasning. Dunn legger knallhardt inn foran mål, og Wolves-forsvarer Iorfa setter ballen i eget nett.

49.min: 3-0 LUSSEY. Flott angrep, og vakker scoring! Jack Dunn, legger ballen ut til Villyan Bijev. Han legger et flott innlegg som Jordan Lussey stanger i krysset. Liverpool har fått en pangåpning på andre omgang.

51.min: Nytt flott Liverpool-angrep ender med corner.

52.min. En Wolves-spiller ligger nede etter en hodeduell med Jordan Rossiter.

53.min: Wolves gjør et bytte. Parry inn for Torras.

54.min: 4-0 ROSSITER. 16 år gamle Jordan Rossiter skyter fra 18 meter etter å ha ført ball i noen meter. Ballen smyger seg ned i venstre hjørne. Liverpool scorer nesten på hvert eneste angrep nå!

58.min Liverpool-innbytter Jordan Williams med en viktig takling i feltet.

63.min: Wolves forsøker seg etter en corner, men volley-forsøket går til innkast.

63.min: Mersin plukker et langskudd etter å ha gitt en liten retur.

67.min: "Hawaii" i Wolves-feltet, men ulvene får til slutt ryddet unna.

72.min: Cameron Brannagan er svært nær å gjøre 5-0, når han skyter like utenfor fra god posisjon inne i feltet.

73.min: Pedro Chirivella får sin Anfield-debut, når han erstatter Jordan Lussey.

73.min: Wolves bytter også. Keita inn for Reid.

79.min: Jerome Sinclair får sin U21-debut når han erstatter Villyan Bijev. Sinclair debuerte som kjent for førstelaget for snart halvannet år siden!

81.min: Wolves-innbytter Parry med et skuddforsøk som går en halvmeter utenfor høyre kryss.

82.min: Costner skyter knallhardt like utenfor fra 20 meter. Gjestenes beste avslutning i kampen.

90.min: Jerome Sinclair header like over fra god posisjon, etter et flott innlegg fra Jordan Williams.

90.min: Tre minutter er lagt til.

90+3.min: Jack Dunn skyter utenfor etter et raid der han nok burde ha spilt til bedre plasserte medspillere.

Liverpool gikk knallhardt ut i annen omgang, og scoret tre mål i løpet av omgangens ni første minutter. Dermed var kampen avgjort. Spesielt Jordan Lusseys scoring var av det vakre slaget. Resten av omgangen ble en transportetappe, der Liverpool var nærmere å øke sin ledelse enn Wolves var utligning. Innbytter Jerome Sinclair burde ha sørget for en klarere seiersmargin da han headet like over på en kjempesjanse like før slutt.