Liverpool v Roma 23. juli

Liverpool FC har i dag bekreftet enda en kamp i USA til sommeren, da man skal møte Roma onsdag 23.juli på Fenway Park i Boston.

Tidligere har Liverpool bekreftet at man under pre-season skal spille mot Olympiakos (27.07), Manchester City (30.07) og Milan (02.08) under sesongforberedelsene i USA.

I dag ble det bekreftet at man også skal møte Roma 23.juli, på Fenway Park i Boston hvor Boston Red Sox holder til. Baseballklubben Red Sox eies som kjent av John W. Henry og FSG, Liverpools eiere.

«Vi er glade over å kunne annonsere enda en kamp under pre-season, som vil bli spilt i Boston», forklarer Liverpools kommersielle direktør Billy Hogan. «Det er en kamp som vil gi tusenvis av fans i området New England sjansen til å se Liverpool spille».

«Jeg husker godt atmosfæren som var da disse to lagene møttes på samme sted for to år siden. Den var utrolig. Det var en kveld hvor Fenway Park føltes som Anfield.»

«Liverpool FC og AS Roma er to av de mest anerkjente klubbene innen fotballen og vi er begeistret over å ønske dem velkommen tilbake til Boston,» istemmer styreformann Tom Werner. «Det at vi kan oppleve noen av verdens største spillere i «The Beautiful Game» på gresset til Fenway Park. Atmosfæren i den første kampen disse lagene spilte på Fenway Park var elektrisk og med begge klubbers lidenskapelige supportere, utrolige støtte verden over og sterke bånd byene i mellom, er jeg sikker på at omkampen vil bli minneverdig.

Billetter til kampen i Boston vil bli lagt ut på salg 2.mai. Informasjon vil bli lagt ut på lfctour.com.