Lovren håper å følge i fotsporene til Carragher

Dejan Lovren håper å få en like god Liverpool-karriere som Jamie Carragher hadde.

- Brendan sa til meg at han ser meg som en leder. Jeg sa til ham at jeg fortsatt er ung. Jeg er bare 25 år, men jeg vil gjøre mitt beste. Jeg vil lede laget. Jeg har ikke like mye erfaring som Jamie Carragher, men jeg tror det vil komme med tiden, uttaler Lovren til Liverpool Echo.

- Jeg sa til Brendan at det var en stor ære å bli sammenlignet med en legende som ham. Jeg har tiden foran meg, så jeg vil bare fortsette å jobbe, og så tror jeg lederegenskapene vil komme av seg selv.

- Jeg liker å snakke når jeg spiller. Jeg liker å kommunisere med de andre spillerne. Det holder meg våken, om ikke annet!

Lovren ble linket til Liverpool allerede i 2011, men endte opp med å fortstte i Lyon den gangen.

- Det var veldig nære, men jeg vet ikke hvorfor det ikke ble noe av. Jeg var sikker på at det skulle gå i orden. Det var mens Damien Comolli var her.

Lovren imponerte i treningskampen mot Borussia Dortmund forrige helg. Nå er han klar for ligastart.

- Det var en god start for meg. Til å begynne med trodde jeg det ville bli vanskelig for meg, for jeg hadde bare vært sammen med de andre spillerne et par dager. Men etterpå var jeg veldig fornøyd med eget spill og lagets spill. Jeg syntes vi spilte strålende en og to touch fotball.

- Jeg kan ikke garantere at vi skal vinne ligaen, men jeg vil påstå at vi har en meget god sjanse sammen med Chelsea, Arsenal, Manchester United og Manchester City. Jeg tror det vil bli jevnt, men vi vil være med å kjempe.