Må øke budet på Lallana

Liverpool må øke sitt bud på Adam Lallana om de ønsker å sikre seg spilleren.

Liverpool Echo melder at Southampton har gjort det klinkende klart at Liverpool må øke sitt bud på £20M dersom de skal ha forhåpninger om å sikre seg Adam Lallana. Dette fordi Lallanas første klubb, Bournemouth, har krav på 25% av overgangssummen.

Southampton ønsker ifølge Echo å sitte igjen med rundt £20M selv etter et Lallana-salg.

Selv føler Lallana, som var Everton-fan i oppveksten, at han har kommet til veis ende i Southampton. Han kom til Southamptons akademi som 12-åring, rett fra Bournemouths Centre of Excellence. Nå føler 26-åringen at det er på tide at han slutter seg til en større klubb, for å få ytterligere fart på karrieren.

Selv om spilleren har bestemt seg for at hans fremtid ligger hos en annen klubb enn Southampton, og han er ivrig etter å diskutere en potensiell overgang til Liverpool, ønsker han ikke å levere inn en formell transfersøknad for å tvinge igjennom en overgang. Dette grunnet hans lange fartstid i Southampton.

Liverpool er ivrige etter å få en overgang unnagjort før VM, mens Southampton helst ser at overgangen drøyer til etter mesterskapet i Brasil, i håp om at spillerens markedsverdi øker.

Echo skriver videre at Liverpool fortsatt har Xherdan Shaqiri hos Bayern München og Bayer Leverkusens Emre Can i kikkerten, men Anfield-klubben har fortsatt ikke kommet med noen formelle henvendelser på de to Bundesliga-spillerne, om vi skal tro lokalavisen på Merseyside.