Målgivende av O'Hanlon

Alex O'Hanlon (bildet) sto for en målgivende da Irland U19 spilte 2-2 mot Romania U19. O'Hanlon og Daniel Cleary spilte hele kampen. Uavgjort for Conor Masterson.

Irland U19 spilte 2-2 mot Romania U19 i en treningskamp på Blarney Uniteds bane i Cork. Irene tok ledelsen da kaptein Sam Byrne headet i mål fra Alex O’Hanlons presise frispark etter en halvtime.

Romania snudde til 2-1 etter pause ved tirsdagens tomålsscorer George Puscas og Doru Popadiuc. Ni minutter senere var Irland ajour i målprotokollen. Igjen var det Manchester United-spissen Byrne, på lån i Carlsile, som fant veien til nettmaskene.

Irland var nær seier på slutten, men keeper Vlad Mutiu reddet mesterlig et frispark fra O’Hanlon. Både O’Hanlon og Daniel Cleary spilte samtlige minutter.

Forsvarsspiller Conor Masterson spilte hele kampen da Irland U17 spilte 1-1 hjemme mot Østerrike U17.