Manchester United U18 - Liverpool U18 1-1

Poengdeling på Carrington mellom Manchester United U18 og Liverpool U18. Et greit resultat etter spill og sjanser. Daniel Trickett-Smith målscorer for Liverpool, etter flott forarbeid av Sergi Canos.

Liverpool U18 gjester Manchester United på Carrington, i håp om å ta sesongens andre seier over rivalen. Liverpool vant nemlig 3-1 over United på akademiet i Kirkby den 7.desember.

Liverpool ligger før kampen på tredjeplass i U18 Premier League North, åtte poeng bak Everton og sju poeng bak Manchester City. Everton har spilt en kamp mer enn Liverpool, mens City har spilt en kamp mindre.

Manchester United ligger på femteplass, seks poeng bak Liverpool, men har spilt to kamper mindre.

Liverpools lag: Crump, Waldron (Randall 66), Hart, Whelan, Roberts, Chirivella, Canos (Wilson 66), Griffin, Sinclair (Kent 74), Trickett-Smith, Ojo.
Reserver: Wheeler, Virtue.

Dette betyr hele sju endringer på Liverpools lag i forhold til forrige kamp, 4-1 seieren over Newcastle for en uke siden.

Manchester Uniteds lag: Pereira; Tuanzebe (Williams 83), McConnell, Ioannou, Borthwick-Jackson; Goss, Harrop; Riley, Rashford (Kehinde 78), Mitchell; Fletcher (Thompson 70).
Reserver: Henderson, Dearnley.

1.min: Liverpool tar avspark på vindfulle Carrington. Manchester United har medvind i første omgang. Pedro Chirivella leder Liverpool U18 som kaptein for første gang.

3.min: God takling av Whelan når hurtige Mitchell kommer inn i Liverpool-feltet.

5.min: Fletcher får en stor sjanse, når Manchester United spiller seg enkelt gjennom Liverpools midtforsvar. Men spissen skyter svakt utenfor fra god posisjon.

8.min: 1-0 FLETCHER. Manchester United har begynt kampen best, og vingen Mitchell løper fra Waldron og legger hardt inn fra venstre. Fletcher kan enkelt sette ballen kontant i mål fra kloss hold.

13.min: 1-1 TRICKETT-SMITH. Daniel Trickett-Smith kan enkelt styre ballen i mål fra kloss hold, etter et fantastisk raid og flott innlegg fra Sergi Canos. Spanjolen gjør en helt enorm prestasjon ute på høyreflanken.

15.min: Joe Riley skyter i stolpen alene med Ryan Crump, etter at Liverpools midtforsvar nok en gang åpner seg som en låvedør.

16.min: Vertene skyter like over høyre kryss, på en ny farlig visitt.

18.min: Jerome Sinclair skaffer Liverpool et frispark nede ved cornerflagget, men muligheten sløses bort.

19.min: Manchester United har ballen i nettet igjen, men Fletchers scoring annulleres korrekt for offside.

26.min: Canos på full fart gjennom Manchester Uniteds midtforsvar går i bakken, men får ikke straffespark.

28.min: Liverpool med corner som det ikke blir noe ut av.

32: Harrop får tilsnakk for en sen takling på Waldron etter at Liverpool bryter et United-angrep.

36.min: Corner til vertene. Svakt hjørnespark som går i nettveggen.

40.min: Ojo kommer seg forbi sin oppasser og skyter hardt fra skrått hold. Manchester Uniteds keeper redder.

43.min: Ojo kommer til dødlinja igjen, og sender inn en mellomting mellom et skudd og et innlegg. Ingen Liverpool-spillere når ballen som suser gjennom feltet.

Liverpool åpnet kampen veldig svakt. Manchester United tok initiativet med en gang, og den hurtige vingen MItchell skapte mye trøbbel for Liverpools høyreback, Waldron. Liverpools midtforsvar leverte også meget slett spill i begynnelsen av kampen, og det var således ikke ufortjent når målfarlige Fletcher ga vertene ledelsen. Liverpool utlignet imidlertid ikke mange minuttene etterpå. Daniel Trickett-Smith fikk æren av å sette ballen i mål, men det var et raid av en annen verden av Sergi Canos som var den store beholdningen i det angrepet. Bare et par minutter senere misbrukte Joe Riley en 100% sjanse for Manchester United når han satte ballen i stolpen alene med keeper, og Liverpools forsvarsrekke var gang på gang på gyngende grunn. Hvor mye av Liverpools forsvarsproblemer som kan tilskrives en hard motvind er vanskelig å si, men gjestene fra Merseyside klarte å ri av stormen og kom bedre med utover i omgangen.

2.omgang:
46.min: Manchester United setter i gang annen omgang.

52.min: Manchester United sliter med å komme ut av egen banehalvdel nå som de må spille mot vinden.

53.min: Chirivella mister ballen, og vertene kontrer. Griffin tar et gult kort for å stoppe kontringen.

54.min: Mitchell legger inn, og Fletcher bommer på åpent mål. United misbruker nok en 100% sjanse.

55.min: Riley skyter utenfor under press fra Hart. Vertene har kommet bedre med nå, etter at Liverpool åpnet omgangen best.

57.min: Sinclair skyter knallhardt fra 18 meter etter et godt Liverpool-angrep med Ojo i regien, men det lave skuddet treffer dessverre Ojo og triller over dødlinja.

66.min: Canos med et nytt dribleraid, som han avslutter med å skyte hardt like over.

66.min: Dobbeltbytte av Liverpool: Randall inn for Waldron. Wilson inn for Canos.

68.min: Goss med et skuddforsøk fra distanse, men Crump redder enkelt.

70.min: Thompson kommer inn for målscorer Fletcher for hjemmelaget.

71.min: Man Utd med frispark i god posisjon. Goss skrur ballen inn i feltet. Crump fanger lærkula enkelt.

74.min: Innbytter Randall header utenfor når Pereira misser fullstendig på en corner. Stor sjansene for gjestene.

74.min: Liverpool gjør sitt siste bytte. Ryan Kent er tilbake etter skade, og kommer inn for en anonym Jerome Sinclair.

76.min: Sam Hart er nede med en skade, mens en United-spiller må ha behandling for krampe.

77.min: Hart kan fortsette kampen.

78.min: Den 15 år gamle nigerianske forsvareren Kehinde kommer inn for vertene. Erstatter Rashford.

79.min: Randall med et farlig innlegg fra høyre, men Ojo når ikke opp på bakre stolpe.

83.min: Williams inn for Tuanzebe for vertene.

85.min: Crump fanger et innlegg fra Mitchell.

90+1.min: Liverpool med en corner på overtid. Ballen ender hos Chirivella, som skyter i Kehinde og til ny corner.

90+2.min: Wilson skyter ballen inn i feltet. Pereira fanger ballen.

90+3.min: Harrop får gult kort for en takling på Chirivella.

90+3.min: Liverpool tar frisparket. Ojo kommer til dødlinja, men innlegget går rett i fanget på Pereira.

Poengdeling på Carrington mellom Manchester United U18 og Liverpool U18. Et greit resultat etter spill og sjanser. Daniel Trickett-Smith målscorer for Liverpool, etter flott forarbeid av Sergi Canos. Andre omgang ble en kjedelig og sjansefattig affære, der lagene kun hadde en stor sjanse hver til å score. Fletcher bommet på åpent mål for vertene ti minutter ut i omgangen, mens Liverpools beste sjanse kom da innbytter Randall headet utenfor fra kloss hold da Pereira feilberegnet fullstendig en corner. Ballen kom litt raskt på Liverpool-spilleren, som dermed ikke fikk styrt lærkula på mål.