Mange linket i januar

Det er ikke lenge til overgangsvinduet stenger for denne gang. De røde har igjen blitt linket til en haug av spillere - noen av dem havnet i andre klubber. Les oppsummering.

Av de mange spillerne Liverpool har blitt linket til i dette overgangsvinduet er det bare Yevhen Konoplyanka og Mohamed Salah som har vært konkret nok til at de lokale journalistene som følger klubben tettest har omtalt det. Det har likevel vært mange navn, og flere havnet i andre klubber.

 

Valmir Berisha har blitt linket til de røde i månedsvis, men havnet til slutt i AS Roma som betalte Halmstad €300,000 for angriperen. De røde skal ha vist interesse for Fenerbahce sin venstreback Caner Erkin, men spilleren som er Bosman til sommer havner også i den italienske hovedstaden.

 

En annen back som lenge har blitt linket til Liverpool er Barcelona-spilleren Martin Montoya. Også der har Roma vært interessert, men spilleren ser ut til å signere en kontraktforlengelse.

 

Enkelte skal ha det til at de røde var ute etter Nigel de Jong, men lokale journalister på Merseyside sier at det er en spiller klubben aldri en gang har vurdert. 

 

Twitteratet skal fremdeles ha det til at Yann M’Vila kan komme inn på slutten av dette overgangsvinduet - trolig fordi det er en posisjon hvor LFC er tynt besatt, og fordi franskmannen var i borteseksjonen på Goodison da det ble 3-3 mellom lagene i november, men ingen av journalistene en normalt setter sin lit til nevner noe om en eventuell handel med Rubin Kazan foreløpig.

 

Spillere som Saul Niguez, Alexandru Maxim, Romulo, Jefferson Farfan og Andriy Yarmolenko ser ut til å bli i sine klubber, mens Andre Gomes skal være klar for å forlate Benfica - trolig med Monaco som neste stoppested.