Manquillo håper å få spille mot Real

Javier Manquillo har vært innom Real Madrids akademi, og nå håper han å slippe til mot Madrid-klubben i Liverpool-drakt.

- Jeg var tilsluttet Real Madrids akademi fire sesonger, forteller Manquillo til Liverpool Echo.

- De var den første klubben som åpnet dørene for meg som spiller. Jeg er veldig takknemlig for at de hjalp meg å få fart på karrieren, og det vil være hyggelig om jeg får spille mot dem i Liverpool-drakt, fortsetter 20-åringen.

Manquillo er født og oppvokst i Madrid, og var Atletico-fan i oppveksten. Når Real friga broren Victor i 2007 valgte også Javier å forlate Real til fordel for Atletico.

- Rett etter at jeg begynte å spille for Real måtte jeg tåle en del bemerkninger fra vennene mine. De lurte på hvordan jeg kunne spille for rivalen. De var også Atletico-fans, og ertet meg konstant fordi jeg spilte for Real, men det var godhjertet humor.

- Etter at trekningen av gruppespillet var foretatt tok de alle kontakt med meg, oppmuntret meg til å spille bra og slå Real Madrid for dem!

- Vi vet det vil bli vanskelig, men forhåpentligvis kan Liverpool oppfylle mine venners drømmer! Det blir selvsagt tøft å møte Real Madrids stjerner. Ronaldo er den beste spilleren i verden, men de har andre gode spillere også. Men i Liverpool har vi også gode spillere, og vi vil ha en fordel i det faktum at vi spiller på hjemmebane, med støtten fra våre supportere. Derfor har jeg håp om tre poeng.

- Jeg er klar for kampen. Det blir en flott kamp, en stor kamp mot en stor klubb. Men både jeg selv og mine lagkamerater kan håndtere dette, og forhåpentligvis vinner vi og sikrer oss de tre poengene.