Manquillo spilte da Spania røk

Javier Manquillo spilte fra start for Spania U21 da de idag røk i kvalifiseringen til neste års U21 EM. Alberto Moreno ikke involvert. Kvarter for Smith. Quigley kom inn for Nord-Irland U19.

Det må nesten kalles en sensasjon at de doble regjerende mesterne Spania ikke blir å se i U21 EM i Tsjekkia neste år. Den første kampen mellom Serbia og Spania i playoff endte 0-0, og lagene møttes i dag til en ren vinn-eller-forsvinn-kamp i Cadiz.

Javier Manquillo startet på høyrebacken, og spilte hele kampen. Alberto Moreno skal ha vært i troppen, men var ikke en gang på benken i dag, uten at det har kommet rapporter om skade på venstrebacken.

Spilleren som spilte på venstreback, Valencias José Gaya, scoret selvmål i det 31. spilleminutt. Den stillingen sto seg til to minutter på overtid da Barcelona-spilleren Sergi Roberto utlignet - men gleden var kortvarig for det spanske stjernegalleriet, og minuttet etter scoret Filip Kostic og sendte serberne til EM-sluttspillet.

Brad Smith spilte et kvarter da Australia tapte 1-0 mot Qatar i en privatlandskamp.

Nord-Irland U19 slo i dag Færøyene 3-0 i en kvalifiseringskamp til neste års U19 EM. Liverpools Conor Quigley startet på benken, men venstrebacken kom på banen på stillingen 1-0 i den andre omgangen.