Manquillo trives på Merseyside

Javier Manquillo gir inntrykk av at han trives på Merseyside, og sier at det er en drøm som går i oppfyllelse når han nå får spille sammen med Steven Gerrard.

Manquillo er utlånt fra Atletico Madrid til Liverpool for to sesonger, og har imponert i sine to starter for Brendan Rodgers sitt mannskap.

- Første gang jeg så Gerrard spille var jeg bare et barn. Nå spiller jeg på samme lag som ham. Han er virkelig en stor spiller, og det er en drøm som går i oppfyllelse at jeg får dele bane med ham, sier Manquillo til Daily Express.

- For øyeblikket er jeg veldig fornøyd med å bli her. Det er noen ting jeg savner hjemmefra, hovedsaklig været, men jeg blir mer vant til tingenes tilstand her for hver dag som går, sier høyrebacken om tilværelsen på Merseyside.

- Jeg kommer veldig godt overens med manageren her. Han hjelper oss med alt han kan, noe som er flott. Han snakker også flytende spansk, så det er virkelig enkelt å kommunisere med ham. Brendan og Diego Simeone er begge strålende managere. Den eneste forskjellen er fotballen vi spiller.

- Det er også flere spanjoler i klubben. Alberto Moreno, Suso og Jose Enirque er her alle sammen, og det er andre i troppen som også snakker spansk. Det har vært lett å finne seg til rette.