Markovic spiller ikke mot Man Utd

Lazar Markovic kommer ikke til å spille finalen i International Champions Cup på grunn av seneskaden han sliter med.

Det er James Pearce i Liverpool Echo som melder at Markovic står over finalen mot Manchester United i Miami natt til i morgen.

- Lazar Markovic var ikke i stand til å bli med på Liverpools lette treningsøkt i Miami sent i går kveld. Han fløy ikke hjem sammen med Sturridge, Flanagan og Lallana. Markovic ble igjen, fordi det ble antatt at han hadde en mulighet til å bli involvert mot United, men vi forstår det nå slik at han ikke kommer til å involvert i finalen, melder Pearce.

- Markovic sliter med en liten seneskade, noe som er synd, for han gjorde det veldig bra da han spilte mot Olympiakos. Han har stått over et par kamper etter det. Han vil ikke bli å se i finalen, men Brendan Rodgers vil uten tvil stille med et sterkt lag. Det finnes ikke noe slikt som en vennskapskamp mellom Liverpool og Manchester United. Begge lag vil ønske å vinne denne kampen, og jeg er sikker på at begge lag kommer til å gi alt i denne matchen, fortsetter Echo-journalisten.

- I det store bildet er ikke utfallet av denne kampen spesielt viktig. Jeg tror ikke en seier her vil gi laget som vinner et psykologisk overtak foran den nye sesongen, men begge klubbene ønsker å avslutte turneringen med stil. Det handler om stolthet. Det er de to gigantene i engelsk fotball som møtes, men all den historien de har bak seg. Dette er også de to engelske klubbene med størst fanskare i Amerika. Det er blitt solgt 50 000 billetter til denne kampen før finalistene var klare, og jeg er sikker på at resten av billettene nå vil bli solgt raskt, for dette er drømmefinalen for arrangørene av turneringen. De kunne ha fått Olympiakos mot Inter Milan i finalen, men fikk Liverpool mot Manchester United, noe som vil bli en stor begivenhet.