Martin ser fremover

Martin Skrtel gjorde for første gang to mål i en Liverpool-kamp i går, men dveler ikke mye ved den strålende 5-1 seieren over Arsenal. I stedet velger han å fokusere på kommende kamper.

Etter kampslutt rettet tomålsscorer Skrtel nemlig umiddelbart blikket mot onsdagens kamp på Craven Cottage.

- Dette var en perfekt seier for oss. Vi visste før kampen at det kom til å bli vanskelig. Det er alltid spesielt når du spiller mot store lag som Arsenal, uttalte 29-åringen til Liverpoolfc.com etter kampslutt.

- Vi ønsket bare å starte kampen bra, og vise at vi var klare for dem. Å lede 4-0 etter 20 minutter var perfekt. Vi er bare glade for at vi fikk tre poeng fra denne kampen, fortsatte midtstopperen.

- Vi er klare for innspurten. Vi slo Everton 4-0, og vi slo Arsenal 5-1. Dette er store seire, og viktige poeng for oss. Nå må vi fokusere på neste kamp vi skal spille, på onsdag.

- Vi trenger tre poeng i den også. Vi går fra kamp til kamp, og forsøker å ta så mange poeng som vi kan. Vi får se hvilken plassering det gir oss ved sesongslutt. Vi vet hva vi spiller for, vi kjemper for livet for å bli blant de fire beste.

For første gang i Liverpool-karrieren gjorde Skrtel altså to mål i en og samme kamp. Og det før kampuret hadde passert 10 minutter!

- Det skjer ikke ofte at jeg scorer mål, og jeg kan ikke huske at jeg har gjort to mål i en og samme kamp tidligere. Jeg er glad for at jeg gjorde de to målene, for det hjalp laget til å ta tre poeng. Det er det viktigste.

- Når du scorer to mål, er du selvsagt lysten på ett til for å få hat-trick. Men jeg er fornøyd med ett mål, og å score to var spesielt.

- Jeg har gjort 13 mål for Liverpool, og kanskje 90% av dem har kommet etter innlegg fra Steven Gerrard. Når han tar frispark og cornere blir det som regel perfekt. Klarer du å komme på riktig sted og være først på ballen da, så er det perfekt.

- Steven har vært strålende i sin nye rolle. Den første kampen hvor han spilte i den posisjonen var mot Stoke, som også var en stor kamp av ham. Han er en stor spiller. Han har rutinen som kreves for å kontrollere kampene og ballen fra den posisjonen. Han har vist at han er i stand til å spille der, og det er en flott posisjon for ham.