McLaughlin blir i Barnsley

Barnsley har forlenget utlånsavtalen med Ryan McLaughlin ut sesongen. I utgangspunktet skulle backen returnere til Liverpool etter å ha pådratt seg en hamstringskade.

Ryan McLaughlin ble i januar sendt ut på lån til Barnsley for 28 dager. Han skal ha vært knust da han pådro seg en hamstringskade i forrige uke som vil holde han ute i minst fire uker. Dermed så det ut til at han skulle returnere til Liverpool og spille U21-fotball, men nå har Danny Wilson og Barnsley fått i stand en avtale ut sesongen.

 

- Vi er glade for å ha Ryan med oss for resten av sesongen. Han har blitt en del av gruppa, og prestasjonen hans mot Blackpool viste hva han er kapabel til. Vi kommer ikke til å haste han tilbake fra skade, men vi håper at han vil være tilbake så snart som mulig, sier Wilson til Barnsley sine offisielle nettsider.

Du kan også få oppdateringer om klubben gjør noe på overgangsvinduet på SMS. Send tekstmeldingen LFC UPDATE START til 2077. Pris: kr 3,- pr tekstmelding. Du kan når som helst stoppe tjenesten ved å sende LFC UPDATE STOPP til 2077.