Mellomfornøyd Critchley

Neil Critchley kunne glede seg over seier for Liverpool U18 i dag, hvor det spillemessig ikke var på topp under vanskelige værforhold. Canos og Sinclair skadet. Cupkamp går ikke live.

- Det var forhold i dag som ikke innbød til god fotball, understreket Neil Critchley til LFC TV rett etter kampslutt da Liverpool U18 vant 1-0 mot Sunderland etter et sent seiersmål av Adam Phillips.

- Det så ikke ut til å bli noen scoringer, selv om vi alltid har tro på at våre kreative angripere kan skape muligheter. Til slutt lykkes vi altså med en fin scoring hvor Adam Phillips avsluttet et pent angrep. Denne gangen greide vi også å holde nullen, noe vi er fornøyd med, selv om jeg er litt usikker på om vi egentlig gjorde det, smiler Critchley videre med tanke på at Sunderland hevdet at de hadde en ball over streken på overtid.

- Vi var litt uforsiktige og unøyaktige i 1.omgang hvor jeg synes Sunderland var hakket bedre. I 2.omgang fant vi bedre løsninger, og vi ønsker å spille vårt spill selv under slike vanskelige værforhold.

- Han synes jeg var utmerket, svarte treneren videre på spørsmål om keeper Ryan Fulton som var tilbake etter skade. – Det var meningen at han skulle ha spilt for U21 i går, men da den kampen ble avblåst fikk han muligheten for oss i dag.

- Det var godt med en seier og null baklengs, ikke minst ettersom vi måtte bytte om en del på vår bakre firer, selv om vi kanskje var litt heldige.

Neil Critchley byttet utover i 2.omgang ut spillere som Daniel Trickett-Smith, Ryan Kent og Harry Wilson, åpenbart med tanke på onsdagens kamp mot Watford i FA Youth Cup. En kamp som for øvrig ikke kan sendes direkte på LFC TV som følge av bestemmelser i UEFA, da det kolliderer med Champions League. Forstå det den som kan.

Sergi Canos og Jerome Sinclair var ifølge LFC TV ikke klare for dagens kamp som følge av skader, Canos skal ha fått en liten smell, mens Sinclair ventes å være tilbake i trening den kommende uka.