Mer makt for transferkomitéen

Liverpool har de siste ukene kvittet seg med tre rutinerte speidere, og Paddy Riley har forlatt klubben og fått en jobb i Aston Villa. Mer makt for Edwards, Fallows og Hunter.

Express og The Times skriver at Liverpool de siste ukene har kvittet seg med tre speidere. 

 

Mike McGlynn var speideren med lengst fartstid i klubben, og hadde stillingen assisterende sjefsspeider.  

 

Mel Johnson hadde ansvaret for sør-øst England, og var i sin tid den som anbefalte Tottenham å kjøpe Gareth Bale fra Southampton ifølge Damien Comolli. Han var også mentor for Michael Calvin da han skrev den prisbelønnede boka «The Nowhere Men» som kom tidligere år.

 

Alan Harper har vært førstelagspeider. Den tidligere reservelagsspilleren til Liverpool kom tilbake til klubben i oktober 2010, og har frem til nå hatt stillingen førstelagsspeider.

 

I tillegg til disse tre har Paddy Riley fått lov til å forlate klubben, og har blitt ansatt som sjef for rekruttering i Aston Villa.

 

- Å ha en som Paddy på plass er strålende for klubben. Han er en jeg synes skal være her, og arbeidet hans har akkurat startet, uttalte Paul Lambert til Irish Mirror nylig.

 

Disse forandringene i speideravdelingen vil sette Michael Edwards, Dave Fallows og Barry Hunter i en styrket posisjon i klubben, skriver Barrett og Joyce.