Mignolet klar for heksegryte

Simon Mignolet har aldri tidligere spilt på Old Trafford i Premier League, men Liverpools sisteskanse sier at han er klar til den atmosfæren som venter på søndag.

- Jeg var fornøyd med den redningen mot Southampton da det var viktig for laget, sier Mignolet til Liverpool Echo da han blir konfrontert med den lynhurtige reaksjonsredningen i forrige ligakamp.

- Nå er det kampen mot United som teller. Jeg må prøve å opprettholde det nivået og forhåpentligvis kan vi greie å få et godt resultat.

- Som keeper kan du ikke la atmosfæren påvirke deg, sier Liverpools keeper som nylig fylte 26 år. – Du må være fokusert på kampen og gjøre din jobb ute på banen.

- Når du møter United da vet du at du møter et godt lag. Det vil være en stor utfordring for oss. De har noen farlige spillere som Rooney og van Persie, men vi har også mye kvalitet i vår tropp. Hvis vi kan greie å holde tett bakover vet vi at vi kan score mål.

- Selvtilliten i vår tropp er stor for øyeblikket og alle ser fram til de ti siste kampene etter at vi nå har fått en pause.

- Det er imidlertid viktig at vi beholder roen. Helt fra første kamp har vi så fokusert på neste utfordring og å prøve å få maksimalt med poeng fra hver kamp. Det er en innstilling som har fungert for oss.

- Ingen snakker om hva som kan skje 11.mai. All konsentrasjon er rettet mot søndag. Vi er godt forberedt og vil gjøre vårt beste. Dette er en annerledes type rivalisering enn den som er mot Everton. Lokalderbyet mot Everton splitter familier mens dette dreier seg om rivaliseringen mellom to byer.

-Jeg spilte aldri på Old Trafford da jeg var i Sunderland, og selv om vi spilte der i Ligacupen tidligere denne sesongen vil det bli noe annet i Premier League.