Mignolet tar ikke hjemmeformen for gitt

Liverpool har vunnet 15 av 17 ligakamper på hjemmebane denne sesongen, men for Simon Mignolet er det ingen automatikk i at de røde vinner de gjenstående hjemmekampene mot Chelsea og Newcastle.

- Det er alltid viktig å ha en god hjemmestatistikk i Premier League. Det går meget bra med den støtten vi har fra fansen for tiden, uttaler Simon Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Men jeg tenker ikke: «Vi kommer definitivt til å vinne.» Alle kampene er ulike. Vi har hjemmebanefordel, men det betyr ikke at vi tar det for gitt.

- Vi skal gjøre vårt beste igjen. Forhåpentligvis kan vi opprettholde statistikken. Det er viktigere enn det som har vært.

- Det har vært tider denne sesongen hvor du har trodd at vi kom til å tape eller avgi poeng. Men vi har kommet igjennom det mentalt og fysisk. Vi har kjempet til siste slutt. Lagånden og samholdet i garderoben har hjulpet oss igjennom disse periodene. I visse stunder når vi har slitt, har vi stått sammen og dratt i land et resultat.

- Vi har visse enkeltspillere som har scoret mål og hjulpet laget, og det har gjort oss sterkere. Det kan bare bli bedre i fremtiden.

Liverpool og Chelsea møtes på Anfield i dag. I det motsatte oppgjøret på Stamford Bridge vant Chelsea 2-1.
- Å spille på bortebane er helt annerledes enn å spille hjemme. Hver kamp må spilles, hver kamp er en helt annerledes kamp.

- Jeg er sikker på at det blir slik på søndag. Straks avspark har gått, så er fortiden og tidligere kamper ute av verden. Vi må bare ha fokus på oss selv og gjøre vårt beste.