Mignolet: – Vi gleder oss

Simon Mignolet ser frem til en «spesiell kveld» på Anfield.

– Det er min første sesong i Champions League, og det er noe spesielt ved å høre hymnen før kamp.  Vi gleder oss til kampen i kveld, sier keeper Simon Mignolet til Liverpools offisielle hjemmeside.

Les også: Echo spår Gerrard fra start

Forutsetningene foran kampen er enkle: Liverpool går videre med seier. Uavgjort eller tap betyr at motstander Basel avanserer i turneringen, men Mignolet bedyrer at Liverpool-spillerne ikke føler seg tynget av presset foran det som kanskje er sesongens viktigste kamp til nå.

– Vi kan ikke tenke på de forskjellige scenariene. Alt vi kan gjøre er å fokusere på oss selv og gjøre alt vi kan for å sikre oss det rette resultatet. Det er det eneste vi konsentrerer oss om. Etter kampen får vi se om prestasjonen vår var god nok til å kvalifisere oss til neste runde, sier han.

Les også: Lovren tror fansen blir avgjørende

Mignolet deler lagkamerat Dejan Lovrens oppfatning om at Liverpool-supporterne kan bli tungen på vektskålen i kveld. Belgieren husker også rødtrøyenes legendariske kamp mot Olympiakos for ti år siden.

– Fansen vil stå bak oss. Vi har sett i Europa tidligere at det gjør forholdene lettere for oss spillere. Alle vet at vi trenger en seier for å gå videre, og publikum kan hjelpe oss. Måten de støtter oss på gir oss selvtillit. De driver oss frem, slik de har gjort mange ganger før, forklarer burvokteren.