Mohamed Salah glipper?

Røde supportere stålsetter seg for at nok et stort transfermål kan skli ut av fingrene til en rival med større finansielle muskler.

Rapporter fra Egypt tidlig i går kveld hevdet at Liverpool var blitt enig med Basel om en overgangssum for Muhamed Salah, og at spilleren nærmest stod klar til å gå på flyet som ville bringe ham til Merseyside for en legesjekk.

Det viste seg å være en foregripelse av sannheten, da det snart begynte å komme rapporter fra italienske journalister som hevdet at Chelsea i 11. time hadde kommet inn med et bud for spilleren som scoret mot dem i to kamper i Champions League denne sesongen.

På Stamford Bridge skal man ha akseptert et bud på £37M for Juan Mata fra Manchester United og noe av pengene kan bli benyttet for å hente inn hurtige Salah.

Mange beløp vedrørende Muhamed Salah svirrer rundt i media, men de mer seriøse kildene hevder at Liverpool er fast bestemt på ikke å gå over £12M og at Basel håper at fornyet interesse for spilleren gjør at de har mulighet til å kunne få £16M for 21-åringen.

Det vil ikke være første gang at et stort transfermål glipper for Liverpool på målstreken de siste månedene, men det er verdt å merke seg at de lokale journalistene så langt har ligget lavt i denne saken og at den enda kan få flere vendinger før den blir avgjort.

Utover dette er det ikke mye nytt å melde på ryktebørsen. Brendan Rodgers, som for øvrig skal holde sin tradisjonelle pressekonferanse foran kampen mot Bournemouth kl 15.00 i ettermiddag, uttalte nylig at man hadde en lang rekke navn man sjekket i forhold til mulige transfers før deadline kommer 1.februar. Et av disse kan være midtbanespilleren Hernandez hos Lazio, men hvor klubbens president Claudio Lotito har uttalt at £15M ikke vil være nok til å hente den 28-årige brassen. Andre rapporter sier at det vil være helt utelukket å kunne hente Nigel de Jong fra Milan på lån, mens Martin Montoya ser ut til å skrive en ny kontrakt med Barcelona. Ian Ayre skal ha hatt samtaler om en mulig overgang for Montoya i november.