Morgan ble første overgang i dette vinduet

Den permanente overgangen til Adam Morgan til Yeovil Town ble den første transferen som Liverpool ble involvert i under dette overgangsvinduet. Mohamed Salah synes fortsatt å være det mest aktuelle navnet når det gjelder spillere på vei inn Shankly Gates.

Det er også helt på det rene at Tranmere Rovers og Sheffield United arbeider intenst opp mot Liverpool FC for å få forlenget låneavtalene for henholdsvis Kristoffer Peterson og Conor Coady.

En mann som mange Liverpool-fans gjerne hadde sett i rød trøye på Anfield er Chelsea-vingen Juan Mata. Chelsea er villige til å la spanjolen finne seg ny klubb, men London-klubben har gjort det helt klart at Mata kun vil bli solgt til en utenlandsk klubb.

Flere britiske medier rapporterer at Raheem Sterling kan bli sendt på lån til Swansea straks Liverpool får hentet Mohamad Salah fra Basel. Hvor mye hold det er i disse ryktene er helt uvisst.

Brendan Rodgers skal ellers ha gjort Michael Ngoo tilgjengelig for utlån, og MK Dons skal lede kampen om den høyreste 21-årige spissen.

Italienske kilder hevder at Liverpool og Queens Park Rangers jakter unggutten Armando Anastasio fra Napoli. 17-åringen er venstreback, og har foreløpig ikke skrevet under på profesjonell kontrakt med Rafa Benítez sin klubb.