Morgan har signert for Yeovil

Adam Morgan opplyser i et intervju med Yeovils offisielle nettside at han har signert en 2,5-årskontrakt med Championship-klubben.

Adam Morgan ble lånt ut til Yeovil frem til 1. januar på lånevinduets siste dag 28. november, og i avtalen var det lagt opp til at 19-åringen skulle skrive under permanent ved nyttår.

Angriperen uttaler i et intervju med Yeovils offisielle nettside at han nå har signert en kontrakt på 2,5 år med Championship-klubben. Det vil si spissen blir bundet til Yeovil frem til sommeren 2016.

Morgan er et produkt av Liverpools ungdomsavdeling. Han ble toppscorer med 21 mål for Liverpool U18 i 2010/11-sesongen. I 2011/12 fikk Morgan en rekke opptredener for klubbens reservelag og spilte også i NextGen Series. Han har også representert England i U17-VM, og dessuten fått landskamper på U19-nivå.

Morgan fikk sin førstelagsdebut for Liverpool da han kom innpå på overtid i Europa League-oppgjøret borte mot Hearts 23 .august 2012. Totalt fikk han to kamper fra start og en som innbytter for de røde.

Like etter nyttår 2013 ble Morgan sendt på utlån til Rotherham i League Two, men fikk lite spilletid i den drøye måneden han var tilknyttet Yorkshire-klubben.

I november 2013 gikk han på lån til Yeovil, hvor han han figurert i fire kamper. Nå er overgangen gjort permanent.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken