Mot India-debut for García

Til helga sparkes den indiske ligaen i gang, og tidligere Liverpool-spiller Luis García ligger an til å få sin seriedebut for Atlético de Kolkata når de tar imot Mumbai City på søndag.

Dette blir det andre forsøket på å blåse liv i den indiske seriefotballen, for turneringen skulle opprinnelig starte ordentlig i 2012, men ble lagt i grus da de, med Robbie Fowler i spissen, ikke klarte å få en TV-avtale.

Les også: García til India

Nå skal det være solgt over hundre tusen billetter til ligapremieren på Salt Lake stadion i Kolkata, der Luis García, som var svært delaktig i de rødes Champions League-triumf for ti sesonger siden, trolig debuterer i indiske «Super League». Tidligere Everton-profil Peter Reid er manageren til motstanderne fra Mumbai.

I tillegg er eks-røde David James spillende manager i Kerela Blasters, som ble stiftet for fire måneder siden. Alessandro Del Piero, Robert Pirès, Fredrik Ljungberg og David Trézéguet er blant flere kjente spillere som er hentet til forskjellige indiske klubber i forkant av ligaoppstarten denne måneden.