Møte mellom Hodgson og Rodgers

England-sjefen har planer om å se Liverpools bortemøte med Queens Park Rangers på søndag, og deretter møte Brendan Rodgers for å snakke om den pågående konflikten.

Forholdet mellom Liverpool FC og England er ikke bra, og har ikke vært det på 12 måneder. Hele seks førstelagsspillere i Liverpools tropp er aktuell for det engelske landslaget - etter at Steven Gerrard ga seg. Og da har en ikke tatt med Jon Flanagan som for tiden går skadet og som debuterte for A-landslaget i sommer.

 

Tony Barrett i The Times skriver at Roy Hodgson vil se de helrøde borte mot Queens Park Rangers på søndag, og møte Brendan Rodgers etterpå, etter å ha innsett at en må ordne det ødelagte forholdet.

 

Det siste året har Daniel Sturridge to ganger returnert skadet til Merseyside etter å ha blitt skadet på trening med landslaget, og uenigheten handler først og fremst om restitusjonstid. Rodgers ønsker at spillerne hans skal få de to dagene å komme seg på som de får i Liverpool, mens Roy Hodgson mener dette er unødvendig.

 

Sist de to managerne var i direkte kontakt var før Englands EM-kvalifiseringskamper mot San Marino og Estland, da Hodgson ringte Rodgers for å sjekke om Sturridge ville være tilgjengelig. Svaret hans var at han ikke ville være frisk nok for å spille landskamper - og spilleren var heller ikke involvert i Liverpools siste ligakamp mot West Bromwich. Det er ventet at han vil gjøre comeback mot QPR.