Møter Bournemouth i 4. runde

Det er nå klart at Bournemouth blir Liverpools motstander i 4. runde av FA-cupen etter at Championship-klubben beseiret League Two-klubben Burton Albion 4-1.

Bournemouth og Burton Albion skulle ha møtt hverandre i 3. runde lørdag 4. januar, men kampen ble utsatt på grunn av overvann på Goldsands Stadium. Lagene gjorde et nytt forsøk i dag. Bournemouth tok ledelsen ved Brett Pitman i det 5. minutt. Jimmy Phillips utlignet for Burton Albion i det 35. minutt. Tommy Elphick sendte hjemmelaget tilbake i føringen kort tid før pause. Ryan Fraser økte til 3-1 i det 86. minutt, før Brett Pitman fastsatte sluttresultatet til 4-1 fra straffemerket i det 88. minutt.

Liverpools møte med Championship-klubben Bournemouth spilles på Goldsands Stadium (Dean Court) lørdag 25. januar kl 13.45.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken