Møter Celtic på Mauritius?

Det ligger an til en treningskamp mellom Liverpool og Celtic på øya Mauritius i det indiske hav søndag 18.mai.

Celtic har allerede takket ja til å spille kampen, hevder det lokale selskapet Health and Sport som organiserer matchen.

Daily Express melder at Liverpool også har gått med på å oppholde seg på øya i en uke dersom de som organiserer matchen finner sponsorer som kan betale for gildet. Anfield-klubben skal ha sendt folk fra sin kommersielle avdeling for å forhandle frem en avtale.

Kampen vil i så fall bli spilt på Stade Anjalay i Belle Vue Maurel. Et stadion som har en kapasitet på 30 000 tilskuere.

- På grunn av det gode forholdet mellom Liverpool og Celtic, har den skotske klubben sagt ja til å stille som Liverpools motstander, sier Jawid Tharanee, som er talsmann for arrangøren.

- Det var Celtic selv som tok kontakt med oss, og de trengte ikke akkurat å overtales for å spille. Også tyske og italienske klubber ønsket å stille som Liverpools motstander, men vi er fornøyd med Celtic. Skottene har sagt at de vil stille med førstelaget sitt i kampen.

Liverpool møter Shamrock Rovers i Dublin i en treningskamp onsdag 14.mai. Daily Express hevder at kampen på øya i det indiske hav nå står og faller på om arrangøren klarer å skaffe et privatfly som kan fly Liverpool fra Irland til Mauritius.

Liverpool.no skrev om denne kampen første gang i midten av mars, men da var det snakk om West Ham som motstanderlag. Nå ser det altså ut til å bli Celtic i stedet.