Møtes i New York eller Charlotte

Dejan Lovrens legesjekk vil bli gjennomført på Merseyside. Han vil så dra til USA og møte opp med sine nye lagkamerater i New York eller Charlotte. Siste om Remy og Origi.

Det melder Liverpool Echo nå i kveld. Liverpool og Southampton har tidligere i kveld blitt enig om en overgangssum på £20 millioner for Dejan Lovren - noe som vil gjøre kroaten til Liverpools dyreste forsvarsspiller noensinne. Liverpool FC nekter å kommentere Lovren-nyheten, men også Echo skriver at det er en overgangssum på £16 millioner, med £4 millioner etter klausuler.

 

I morgen tidlig vil Liverpool fly fra Boston til Chicago, hvor de vil forberede seg til åpningskampen i International Champions Cup mot Olympiakos. Allerede mandag vil laget dra videre til New York for kamp mot Manchester City. 

 

Derfor vil en medisinsk sjekk bli gjennomført på Merseyside i morgen, og Lovren kan komme til å møte sine nye lagkamerater enten i New York i forkant av møtet med Manchester City, eller når laget drar videre til Charlotte på torsdag.

 

Kjøpene av Lovren, Remy og Origi vil ta totalen av Liverpools sommerkjøp opp til ca £95 millioner.

 

Loic Remy og Divock Origi sine legesjekker tok lenger tid enn forventet, fordi det medisinske støtteapparatet utførte forskjellige tester på forskjellige deler av Boston. Begge overgangene skal etter planen bli offentliggjort i løpet av de neste 48 timene.

 

Remy kom til Boston sammen med sin kone, og har dratt videre til New York etter å ha fått noen dager fri. Han vil dermed ikke involveres i treningskampen mot Olympiakos, og trolig heller ikke mot Manchester City.

 

Origi vil ikke bli sammen med sine nye lagkamerater i statene. Han vil dra rett tilbake til Frankrike, hvor han vil trene sammen med Lille hvor han vil spille den kommende sesongen. 

 

Belgieren hjalp laget til en tredjeplass forrige sesong, og Lille kan kvalifisere seg for Champions League-spill denne sesongen. Gjør de det vil de havne i seedingsnivå fire, og kan komme i samme gruppe som Liverpool. Der vil Origi være spilleberettiget.