Motivert av finaletap

Jordan Henderson var en av de røde som tapte finalen på Wembley mot Chelsea i 2012. Han ønsker å rette opp det, men da må det arbeides hardt mot Bournemouth.

- Når du er kommet til Wembley og taper en finale, da er det tøft, sier Jordan til Liverpoolfc.com. – Når du ser det andre laget løfte trofeet, da gir det deg ekstra motivasjon til å komme til bake og rette det opp.

- Vi har skaffet oss en god posisjon i ligaen og vi er gode nok til å nå en finale, men det er langt igjen og vi må følge opp hva vi har gjort i første halvdel av sesongen. Vi står foran noen viktige måneder både som lag og klubb.

- De vil ha publikum i ryggen og være topp motivert, sier Hendo før dagens møte med Bournemouth i 4.runde i FA-Cupen. – Vi må imidlertid arbeide like hardt som dem, om ikke hardere, da de vil gjøre det vanskelig for oss.

- Dette er en enorm kamp og en enorm mulighet for dem, men vi må være profesjonelle. Jeg er sikker på at vi vil ha nok kvalitet til å kunne gjøre en god kamp og få det resultatet vi ønsker.

Avspark for Bournemouth - Liverpool er kl 13.45. Vi følger kampen direkte her på Liverpool.no og du kan få lagoppstilling og alle de viktige hendelsene tilsendt ved å benytte vår SMS-tjeneste.