Mulige Europaliga-motstandere

I kveld ble gruppespillet i Europaligaen avsluttet, og det er klart hvilke klubber som kan trekkes til å spille mot Liverpool om omtrent to måneder. De røde skal spille hjemme først, så avslutte borte.

Mandag ettermiddag trekkes lagene som skal møte hverandre i sekstendelsfinalen, og Liverpool er ikke seedet. Det betyr de først må spille på Anfield, så avslutter de på bortebane.

Det samme gjelder Roma, Ajax og Anderlecht av lagene som kommer inn fra Champions League-gruppespillet. Rødtrøyene får heller ikke møte noen lag fra England i denne utslagsrunden, så det utelukker Everton.

• Les også: Vinneren går til Champions League

Etter kveldens Europaliga-kamper, der Divock Origi bommet på straffe og tapte, er det én av disse femten klubbene Liverpool skal møte i sekstendelsfinalen:

Borussia Mönchengladbach, Club Brugge, Besiktas, Red Bull Salzburg, Dinamo Moskva, Inter, Feyenoord, Napoli, Dynamo Kiev, Fiorentina, Legia Warszawa, Sporting Lisboa, Olympiakos, Zenit St. Petersburg og Athletic Bilbao.

Trekningen i Nyon på mandag starter klokka 13.00 norsk tid, og vi følger den her på liverpool.no. Hjemmekampen skal spilles torsdag 19. februar, mens returoppgjøret på bortebane har avspark ei uke senere, torsdag 26. februar.