Napoli usikker på Reinas fremtid

Ingen vet hvor Pepe Reina spiller neste sesong. Klubben som lånte ham i 2013/2014-sesongen, Napoli, vet heller ikke om de har råd til å beholde spanjolen på permanent basis.

­– Vi liker ham veldig godt, men begge partene må være enige hvis en kontrakt skal skrives under, sier Napoli-formann Aurelio De Laurentiis, ifølge Sky Sports.

Han forklarer at det viktigste er økonomien til Napoli og vekker dermed tvil om at italienerne har råd til å kjøpe Reina fra Liverpool, som har ett år igjen av kontrakten med sisteskansen.

Penger kan være hinderet

Serie A-klubben skal hente inn tre forsterkninger, ifølge De Laurentiis. Det betyr at de vil være ekstra nøye og forsiktige med tanke hvor mange euro som brukes, noe som gjør det usikkert om nettopp Reina kan fortsette karrieren mellom stengene på Stadio San Paolo i Sør-Italia.

Formannen utdyper og forklarer at Napoli har respektert finansiell «fair play» i mange år, og han sier det er viktig for at spillere kan være trygge på at Napoli ikke forsinker lønninger eller andre betalinger.

– Hvis det blir en samtale, kan vi komme til enighet. Ellers er ikke det mulig, fortsetter han.

Reina er for tiden med på det spanske landslagets forberedelser til verdensmesterskapet i Brasil senere denne måneden. Han ble inkludert i 23-mannstroppen etter en imponerende sesong i Italia, der han spilte totalt 40 kamper for Rafael Benítez’ lag.

Les også: – Min klubbfremtid avgjøres etter VM

Selv om landslagsmålvakten har tolv måneder igjen av kontrakten med Liverpool, er det lite trolig at Brendan Rodgers har planer om å benytte seg av 31-åringen kommende sesong. I tillegg til Napoli har Reina blitt linket til klubber som Barcelona og Atlético Madrid.