Ngoo med sin første scoring for Walsall

Michael Ngoo kom inn fra innbytterbenken og sikret Walsall det ene poenget i ettermiddagens bortekamp i Carlisle.

Ngoo entret banen etter 66 minutters spill, på stillingen 1-0 til vertene. Han markerte seg umiddelbart med et godt skudd med høyrebeinet etter bare et par minutter på banen. I det 82.minutt headet han så inn utligningsmålet etter en corner, og ble den store helten for gjestene. For øvrig hans første scoring for Walsall. Det hører også med til historien at den utlånte Liverpool-angriperen pådro gult kort i de minuttene han var på banen. Uavgjort i dagens kamp betyr for øvrig at Walsall ikke lenger har matematisk sjanse til å nå play off i League One.

Jakub Sokolik fortsetter å imponere i midtforsvaret til Southend United. Tjsekkeren var igjen med på å holde nullen, da Rochdale ble slått hele 3-0 på bortebane. Sokolik spilte hele kampen. Seieren var svært viktig for Southend, som kjemper om å en play off-plass i League Two.