Nordmenn valfarter til Liverpool i mai

Har du planlagt å reise til Liverpool for å få med deg årets serieavslutning? Da er du ikke alene.

Hele 2,44 prosent av norske søk på trivago.no er gjort på Liverpool den andre helgen i mai, hvor Liverpool kan hente seriegullet mot Newcastle.

Bare irene er mer ivrig på å reise til Liverpool for å få med seg sesongavslutningen i Premier League den 11. mai. Blant irene er hele 5,35 prosent av trivago-søkene gjort på Liverpool. Etter nordmenn, følger britene, hvor 1,4 prosent av søkene på trivago er gjort på Liverpool. Deretter følger våre gode naboer, svenskene og danskene.

Fullpakkede hotell
Også tilgjengeligheten på hotellrom er skrekkelig dårlig i Liverpool når siste seriekamp skal sparkes i gang. Bare fire prosent av hotellrommene fra den 10. til 11. mai er ledig. Dette er omtrent 90 prosent mindre enn det som er vanlig i Liverpool, da halvparten av hotellrommene normalt sett er tilgjengelig.

Skal du overnatte på hotell natten før selve kampdagen, vil du måtte punge ut med hele 1325 kroner, hvilket er hele 60 prosent mer enn gjennomsnittsprisen ellers i mai. Skal du overnatte på kampdagen er gjennomsnittet litt lavere med 1116 kroner, men fortsatt 35 prosent mer enn ellers i mai.

Prosentandel av Liverpool-søk

Land

Prosentandel søk på Liverpool

Irland

5,35%

Norge

2,44%

Storbritannia

1,40%

Danmark

0,58%

Sverige

0,51%

Polen

0,20%

Sveits

0,18%

Nederland

0,16%

Østerrike

0,15%

Australia

0,13%

Kilde: www.trivago.no