Ny Ibe-fulltreffer

Liverpool-utlånte Jordon Ibe scoret det første målet i kampen da hans Derby senket Huddersfield på hjemmebane tirsdag kveld.

Den dribleglade kantspilleren sendte Derby i ledelsen allerede i det syvende spilleminutt. Han fikk ballen foran mål av Jeff Hendrick, og skjøt lærkula lavt i høyre hjørne.

Huddersfield, med tidligere røde Jack Robinson og Conor Coady i startelleveren, utliknet halvveis inn i omgangen ved Harry Bunn, før Johnny Russel ga Derby føringen igjen like før pause.

En drøy halvtime ut i andre omgang la Simon Dawkins på til 3–1 for vertskapet. Ibe ble byttet ut på overtid, og Huddersfield reduserte etter at tenåringen hadde gått av banen. Men det var ikke nok for gjestene, som reiste hjem fra Derby uten poeng.

Another goal, and great win.. Great team work from the whole team. #TVO

A photo posted by Jordon Ashley Ibe (@jordon_ibe) on

Ibe og Derby bekler fjerdeplassen i Championship etter 16 ligarunder, men laget ligger bare poenget bak gullplasserte Bournemouth, som Liverpool besøker i neste runde av ligacupen.

Den utlånte 18-årigen har spilt i elleve seriekamper for Derby hittil denne sesongen. Hurtigtoget står foreløpig med tre nettkjenninger i Championship. Han har totalt tre opptredener for første laget til Liverpool.