Ny seier i Otten Cup

Liverpool fulgte opp gårsdagens seier over AZ Alkmaar med nok en jubelkamp. I dag ble Heerenveen slått med tre mål. Harry Wilson (bildet) og Cameron Brannagan scoret målene.

Det tok et kvarter før noen av lagene kom til målsjanser i Nederland, men da raske Wilson ble spilt igjennom, ga han Merseyside-laget ledelsen på kontrollert vis.

Liverpool var det beste laget i kampen, og det sto 1–0 til pause. Kort tid inn i andre omgang doblet Brannagan ledelsen for de helrøde. Ojo var arkitekten bak det hele: Han spilte frem en lagkamerat i boksen, før Brannagan fikk hodet på et innlegg fra kloss hold. Midtbanemannen hadde ingen problemer med å stange inn 2–0.

Noen sekunder før dommeren blåste av kampen, la Wilson på til 3–0. Etter et angrep fikk waliseren muligheten foran et tomt bur, og hurtigtoget satte inn lagts tredje mål.

Liverpools lagoppstilling: Fulton; Roberts, Cleary, Hart, Maguire; Phillips, Brannagan, Rossiter; Wilson, Ojo, O’Hanlon.

Den neste kampen spilles mot Real Madrid klokka 15.00 i ettermiddag. Alle kampene i Otten Cup spilles med 30 minutter lange omganger. I den andre kampen i Liverpools gruppe spilte den spanske hovedstadsklubben 1–1 mot AZ Alkmaar.