Ny suksess for jenteturen

Forrige helg gjennomførte Supporterklubben sin andre jentetur - det ble suksess både på og utenfor banen.

Mot Stoke var det 17 jenter på spesialtur til Liverpool - Supporterklubbens såkalte jentertur. I mars ble den første gjennomført og straks terminlisten var ute ble siste helgen av november plukket ut.

Opplegget er en del av Supporterklubbens kampanje for å både få med og engasjere flere jenter. Da vi startet var vi ganske nøyaktig 9% jenter. På bare et års tid har vi økt til 11%. Målet er minst 15%. Og ja, vi vil gjerne ha enda flere jenter som medlemmer. Leser du dette og ikke er medlem så meld deg inn her.

Daglig leder i Supporterklubben, Tore Hansen, er er naturligvis fornøyd med utviklingen. - For oss som organisasjon er det naturligvis viktig at vi klarer å viske ut noen av de stereotype oppfatningene av fotballsupportere. På våre reiser i Norge har vi sett et stort mangfold og engasjement fra begge kjønn – men ofte lurt på hvorfor bare 9% av medlemmene våre er jenter? På sosiale medier ser vi at tallet er 15-20%. Da er det enkelt å konkludere med at vi ikke har gjort en god nok jobb på dette området og kanskje enkelte også trenger en utfordring? Uansett: For å oppnå resultater er det viktig å komme med tiltak. Vi tror Supporterklubben har mye å hente på å få med flere jenter og at det er viktig for utvikle foreningen ytterligere.

Tore fortsetter: - Vi har en Facebookgruppe – Livergirls Norway - den er det bare å melde seg på. Dette er en plattform for jenter til å bli kjent, diskutere, dele opplevelser rundt LFC og ikke minst invitere til nettverksbygging (hvis du ikke er medlem så klikk på linken). Vi regner med at dette nå blir et fast årlig opplegg og jeg kan bare takke alle de reisende som var med på denne historiske turen - ikke minst reiseleder Ragnhild Lund Ansnes. Supporterklubben er utrolig stolte av dere og måten dere representerer Liverpool på!

Sjekk disse bildene fra turen:



Alle de reisende foran Bill Shankly Gates.



Omvisning på Anfield er fast innslag på disse turene.



This is Anfield - spillertunellen.



Midtbanen vår...

Middag sammen med Didi Hamann på Bar & Grill fredagen.



Seieren mot Stoke smakte godt - faktisk har jenteturene 100% seierstatistikk så langt!

YNWA - meld deg på neste jentetur når terminlisten for neste sesong er klar!