Nytt tap for Teixeira

Brighton gikk på nok en smell i Championship fredag kveld. Liverpool-utlånte João Carlos Teixeira spilte hele kampen for Sami Hyypiäs lag på sørkysten.

Dermed ligger de blå og hvite fortsatt under streken i landets nest øverste divisjon. Etter 21 runder har Brighton tapt ni ganger, spilt ni uavgjortkamper og bare vunnet tre kamper.

• Les også: – Bra overgang for meg

I går kveld sendte Lee Gregory gjestene fra Millwall i ledelsen etter tamt og svakt forsvarsspill på Falmer Stadium. Scoringen, som kom etter kvarteret spilt, var den eneste i hele kampen.

Teixeira hadde et godt skuddforsøk fem minutter før pause, men Millwall-keeperen reddet. I andre omgang fikk portugiseren, som stadig var involvert i det offensive spillet til hjemmelaget, muligheten fra skrått hold, men han skjøt lavt utenfor.

Det betyr at 21-åringen fortsatt står med to scoringer og to målgivende pasninger i Championship denne sesongen. Han har spilt i 15 ligakamper for laget etter låneovergangen. For Liverpools førstelag har midtbaneteknikeren én opptreden.