Ødegaard trener med Liverpool også i dag

Martin Ødegaard trener med Liverpool også i dag. Han var en av spillerne som løp ut på Melwood da treningen startet for en halvtimes tid siden.

Liverpool.no kan bekrefte at Martin Ødegaard trener med Liverpool også i dag.

Tidligere Strømsgodset-spiller Stian Ohr, som hadde faren Hans Erik Ødegaard som trener i Mjøndalen en periode, håper og tror at Ødegaard blir Liverpool-spiller.

- Jeg tipset faktisk Liverpools sjefsspeider i Skandinavia, Mads Jørgensen, om Martin allerede sommeren 2012, forteller Liverpool-supporter Ohr til Liverpool.no.

Ohr og Jørgensen spilte sammen i Stabæk, og etter en treningskamp mellom Mjøndalen og Strømsgodset den sommeren ble Ohr så imponert over den da 13 år gamle Ødegaard at han sporenstreks tok kontakt med Jørgensen.

- Jeg husker godt den treningskampen, som både Martin og jeg spilte i. Jeg tok da kontakt med Mads Jørgensen. Han visste faktisk allerede om hvilket stort talent Martin var, forteller Ohr.

- Det jeg vet er at Liverpool har hatt kontakt med familien Ødegaard i et par år allerede, og jeg blir ikke overrasket om Martin ender opp som Liverpool-spiller. Jeg kjenner Hans Erik som en svært dedikert Liverpool-supporter, og jeg håper og tror at Martin velger Liverpool foran alle de andre storklubbene jeg vet er ute etter ham, avslutter Ohr.