Ojo og Wilson toppscorere i Amsterdam

Liverpool tapte finalen mot vertene Ajax i Aegon Future Cup. Adam Phillips og Yan Dhanda med for England U16 som ble nummer tre i Montaigu Tournement.

Liverpool U17 tok ledelsen mot Ajax i finalen i Amsterdam, ved Sheyi Ojo. De røde hadde slått vertskapet med 2-0 i gruppespillet, men denne gangen greide Ajax å snu kampen. 2-1 målet kom etter selvmål i en jevn kamp.

Hjemmesiden til Ajax betegner laget til Neil Critchley som et «sterkt Liverpool-lag».

Sheyi Ojo og Harry Wilson ble toppscorere i turneringen med fire mål hver.

I Montaigu Tournement endte England U16 som nummer tre, etter å ha slått vertene Frankrike i «bronsefinalen». Adam Phillips ble byttet inn før 2.omgang i omgangene som varte 40 minutter, mens Yan Dhanda kom inn etter 45 minutter.

England kom tilbake to ganger i ordinær tid og Phillips kunne ha blitt matchvinner, men hans frispark smalt i tverrliggeren. Engelskmennene vant straffespark-konkurransen med 5-3.