Ojo scoret to

Sheyi Ojo scoret to mål da England U18 slo Polen 4-1. Jordon Ibe spilte hele kampen da England U20 slo Portugal på straffer.

17 år gamle Ojo startet kampen med nummer 7 på ryggen da England U18 møtte Polen i Gdansk i dag. Vertene tok ledelsen ved Kevin Pytlik etter 10 minutter, før Chelsea-spilleren Dominic Solanke utlignet minuttet etter. Kaptein Ryan Ledson scoret på et flott frispark fem minutter ut i andreomgang, før Liverpool-spilleren Sheyi Ojo scoret i det 52. og 71. spilleminutt.

Ojo skal ha spilt i en rolle like bak de to spissene. Han ble selv felt og satte straffesparket i mål for sin første scoring, mens den andre var imponerende da han vant ballen og viste fin teknikk før han satte ballen nede i hjørnet, skriver FA på sine hjemmesider. Jordan Rossiter var ikke på banen eller benken.

Jordon Ibe startet kampen da England U20 og Portugal spilte 1-1 i Coimbra. Engelskmennene vant oppgjøret 4-3 på straffer, men da var den utlånte Liverpool-spilleren allerede byttet ut. Han ble erstattet av Derby-kolllega Kwame Thomas etter 59 minutter. Lloyd Jones ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Wales U19 slo i dag Albania, men til det oppgjøret var Harry Wilson suspendert.