Økende interesse for Remy

Brendan Rodgers ønsker å hente ytterligere fem spillere i dette transfervinduet. Liverpool viser økende interesse for Loic Remy, og mener QPR-spissen vil gi mer valuta for pengene enn Wilfried Bony.

Tony Barrett i The Times melder at Liverpool har rettet fokus mot Loic Remy. Anfield-klubben mener at QPR-spissen, som var utlånt til Newcastle forrige sesong, vil gi mer valuta for pengene enn en et kjøp av Wilfried Bony. Remy er tilgjengelig for kun £8M.  Dessuten er Liverpools interesse for Bony avtagende ettersom det er en følelse av at en avtale verdt £19M for Swansea-spissen vil bli for komplisert å sluttføre.

Liverpool har brukt nesten £60M på signeringene av Rickie Lambert, Adam Lallana, Emre Can og Lazar Markovic. Disse fire signeringene var ikke avhengig av penger fra salget av Luis Suarez. Planen var hele tiden å investere mye i spillerstallen i sommer. Liverpools pengebruk er på sitt høyeste nivå etter økte kommersielle inntekter og ny tv-avtale, samt retur til Champions League. Sommerhandelen vil strekke seg til £100M etter at Brendan Rodgers har fått klarsignal til å bruke pengene fra salget av Luis Suarez.

Brendan Rodgers håper å signere minst fem spillere til før transfervinduet stenger 1. september.
- Avgangen til Suarez har gitt oss mulighet til å bruke mer og få inn riktig type spillere, uttaler Rodgers til The Times.

- Signeringen som vi har gjort, var spillere som vi hadde øremerket at skulle inn. Vi følte i fjor at vi ikke hadde dybde i stallen. I år skal vi være med i Champions League, så vi må sørge for at vi har en sterkest mulig stall.

Liverpool har kommet med bud på Southamptons midtstopper Dejan Lovren og Swanseas venstreback Ben Davies. Anfield-klubben er også nær et kjøp av Lille-spissen Divoc Origi.

Liverpool har tro på å tiltrekke seg elitespillere selv om Arsenal vant kampen om Alexis Sanchez.
- Geografien bestemte hvor han ville gå. Det har faktisk vært den andre veien: Mange spillere er egentlig veldig interessert i komme til Liverpool, forteller Rodgers.